Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπατής στα panionianea.gr: «Για τη νίκη στη Δράμα»

Για την πρεμιέρα της φετινής Α1 του μπάσκετ, όπου ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea...


Για την πρεμιέρα της φετινής Α1 του μπάσκετ, όπου ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Μάριος Μπατής.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο οποίος ανανέωσε το Καλοκαίρι το συμβόλαιο του με τον Ιστορικό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα της Δράμας είναι ένα δύσκολος αντίπαλος στην έδρας της, ωστόσο οι κυανέρυθροι στοχεύουν στην κατάκτηση της νίκης.

«Όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, πόσο μάλλον όταν παίζεις εκτός έδρας. Ο ΚΑΟΔ παραδοσιακά έχει καλή ομάδα με μία δυνατή έδρα. Εγώ, όμως, πάντα είμαι αισιόδοξος. Πάμε για τη νίκη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στο πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς».

Παράλληλα, ο έμπειρος άσος ανέφερε ότι η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποδώσει ακόμη καλύτερα:  «Είμαστε μία καινούργια ομάδα. Χρειάζεται λίγος χρόνος. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα είναι καλύτερη. Θα μας βοηθήσουν πολύ και τα διπλά παιχνίδια που θα έχουμε σε λίγο καιρό».

Τέλος, αναφερόμενος προς τον κόσμο του Πανιωνίου, είπε:  «Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι πάντα δίπλα μας. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τα πάντα για τη νίκη, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

Δηλώσεις στον Γιώργο Καρμίρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια