Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Λύσεις εντός των επόμενων ημερών»

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις (παραιτήσεις, προπονητικό) η  «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα ξεπεραστού...


Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις (παραιτήσεις, προπονητικό) η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες που έχουν προκύψει, μετά την πώληση του «Απήλιον» και τις παραιτήσεις  και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν λύσεις για όλα τα θέματα της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
«Τις τελευταίες ημέρες οι αρνητικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στην ομάδα μας (παραιτήσεις, προπονητικό κέντρο κτλ) είναι λογικό να έχουν επιφέρει αναστάτωση και προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών μας.
Ως διοίκηση του Ιστορικότερου συλλόγου της χώρας, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως θα γίνει ότι επιβάλλεται προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας.
Αλλωστε από τον Νοέμβριο του 2011 που έχουμε αναλάβει την διοίκηση του συλλόγου και που τα προβλήματα ήταν πολύ περισσότερα από σήμερα, έχουμε αποδείξει, παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη μας, ότι είμαστε σε θέση να ξεπερνάμε όποιες δυσκολίες μας παρουσιάζονται, ή τις όποιες τρικλοποδιές έχουν επιχειρήσει να μας βάλουν. Ετσι θα γίνει και τώρα.
Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις λύσεις για όλα τα θέματα της ομάδας, που θα διασφαλίζουν το μέλλον της και θα δίνουν την δυνατότητα σε αυτήν, την τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές μας, να βάλουν τις σωστές βάσεις και για την επόμενη περίοδο. Οπως αρμόζει στην περήφανη ομάδα και τον κόσμο του Πανιωνίου».

1 σχόλιο

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΛΙΜΑ ΒΑΛΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ+ΦΑΝΟΥΡΗ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΜΑΡΗ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΙΣΧΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ) ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ . ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣΤΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ .ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ PANIONIEA +PANINIOS GR.ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΕΙΑ ΜΑΖΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή