Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπουνιά Κούπερ σε οπαδό του Πανιωνίου!

Μια άκρως αντιεπαγγελματική κίνηση του Κούπερ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πήγε να τινάξει στον αέρα τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ ...

Μια άκρως αντιεπαγγελματική κίνηση του Κούπερ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πήγε να τινάξει στον αέρα τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Αρτάκης.

Με την λήξη του πρώτου εικοσαλέπτου και ενώ όλοι οι παίκτες πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, ο Κούπερ έτρεξε μαινόμενος προς την εξέδρα και χτύπησε έναν οπαδό του Πανιωνίου!

Αυτή η απίστευτη για επαγγελματία αθλητή κίνηση όπως ήταν λογικό εξόργισε τους φίλους του Ιστορικού στο γήπεδο, ενώ και ο Ηλίας Λιανός βγήκε από τα «ρούχα» του με τα όσα είδε.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου μπήκε στο παρκέ και είχε εντονότατο διάλογο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ειδικά με τον Τέλη Ζουρνατσίδη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Άκης Καρτάλος προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Λιανό και τελικά μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τελικά οι διαιτητές -όπως έπρεπε- απέβαλαν τον Κούπερ με ντισκαλιφιέ, με τον ίδιο να αναφέρει πως οι οπαδοί τον έβριζαν και γι’ αυτό αντέδρασε έτσι. Βέβαια δεν πείστηκε κανείς με τις δικαιολογίες του Αμερικανού που φέρθηκε επιεικώς αντιεπαγγελματικά.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως ο Κούπερ αποβλήθηκε καθώς εκτός των άλλων απώθησε τον οπαδό. Η υπόθεση θα παραπεμφθεί πλέον στον αθλητικό δικαστή.

Μάλιστα, μετά το τέλος του επεισοδίου ο οπαδός που δέχθηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Κούπερ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια