Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χριστοδούλου: «Μοναδική σημαία του Πανιωνίου ο Φάνης»

Ο Χρήστος Χριστοδούλου, νέος Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, θέλησε να προβεί σε μια διευκρίνιση σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιώργ...

Ο Χρήστος Χριστοδούλου, νέος Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, θέλησε να προβεί σε μια διευκρίνιση σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο και το γεγονός πως αρκετοί τον αναφέρουν ως "σημαία" του Πανιωνίου.

«Η μοναδική σημαία που είχε και θα έχει ο Πανιώνιος είναι ο Φάνης. Όλοι οι άλλοι είναι παίκτες που πέρασαν από την ομάδα, που πρόσφεραν και που πάντα θα τους ευχαριστούμε για αυτό», ήταν τα λόγια του.

3 σχόλια

  1. Κόψε κάτι, αν δεν ήταν τόσο βεντέτα ο αδερφούλης σου και έκανε προπονήσεις άκουγε τους προπονητές και τρεφόταν σωστά θα ήταν στο NBA αλλά ήταν απλώς ένας τεμπέλης με τεράστιο ταλέντο και πολλές κακές συνήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα ο Φανης θεωρειται μια απο της σημαιες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ αλλα και πριν Φανη εποχη καποιοι αλλοι τιμησαν και δοξασαν την φανελλα της ομαδος μας παιζοντας στα τσιμεντενια ανοιχτα γηπεδα και μη εχοντας τα δυνατα συμβολαια ασφαλως και μετα τον Φανη περασαν αθλητες που αγαπησαν τον συλλογο και συνεχιζουν να τον αγαπουν ενας απο αυτους ειναι και ο Διαμαντοπουλος και νομιζω οτι η σχετικη δηλωση του νεου γενικου διευθυντη για την δυσκολη στιγμη που περνα η αγαπημενημας ομαδα ηταν λαθος ,η ομαδα εχει αναγκη ολο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι εχω την αισθηση οτι αυτο το παλληκαρι με τις δηλωσεις του τοσο
    πριν μπει στην Διοικηση ( προκλητικο γλυψιμο στον Λιανο) οσο και μετα
    ( θεοποιηση του αδελφου του και απαξιωση ολων των αλλων οπως
    π.χ. του Μπομπαν Γιανκοβιτς) μονο ζημια μπορει να κενει στην πολυ σοβαρη
    και δυσκολη προσπαθεια αυτων που ανελαβαν να σωσουν το Τμημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή