Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποια διοικητικά; Έχουμε αγώνα!

Την Δευτέρα (27/8) ο Ιστορικός ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας στο σπίτι του τον Άρη. Το ενδιαφέρον του Πανιώνιου κόσ...

Την Δευτέρα (27/8) ο Ιστορικός ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας στο σπίτι του τον Άρη.

Το ενδιαφέρον του Πανιώνιου κόσμου πρέπει να είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο εκεί, με τα διοικητικά και όλα τα άλλα θέματα που αφορούν τον σύλλογο να περνούν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα! 

Καθήκον όλων των φιλάθλων της ομάδα μας είναι να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να δείξουν με το καλημέρα πως θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας στη φετινή δύσκολη σεζόν.

Το ρόστερ αποτελείται, κυρίως, από νεαρά παιδιά, τα οποία χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο και όχι γκρίνια. Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να καταλάβουν σε πόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα βρίσκονται και αυτό θα γίνει μόνο αν αντικρίσουν γεμάτες κερκίδες και μία εξέδρα θερμή και με παλμό.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι οι Πανιώνιοι είμαστε διαφορετικοί. Καιρός, λοιπόν, να το αποδείξουμε κιόλας, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη.

Εμπρός Ιστορικέ…

Του Γιώργου Καρμίρη

2 σχόλια

  1. etsi akrivws... oloi gipedo.. oloi konta stous paiktes mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι γήπεδο με φωνή και χωρίς γκρίνια ... η ομάδα είναι αυτή που είναι , θέλει χειροκρότημα σε κάθε λάθος και καθόλου γκρίνια!και πληρώστε και κανα εισιτήριο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή