Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβα ενδεκάδας από "Ελέ"

Τελευταίο φιλικό για τον Πανιώνιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό με την Πάρμα και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπο...

Τελευταίο φιλικό για τον Πανιώνιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό με την Πάρμα και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ως... βασική!


Στα προηγούμενα "τεστ" με Πλατανιά και Λεβαδειακό ο νεαρός προπονητής έδειξε να μην έχει ακόμη κατασταλάξει στους πρώτους έντεκα που θα ξεκινήσει στο ματς της πρεμιέρας με τον Άρη, καθώς παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα με αρκετές διαφοροποιήσεις.

Πάντως, υπάρχουν και οι... σίγουροι. Οι παίκτες, λοιπόν, που φαίνεται πως έχουν πάρει ήδη την φανέλα βασικού ενόψει του παιχνιδιού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι οι: Σάμαρης, Μενδρινός, Ρόκας, Αραβίδης, Κουλουχέρης. Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα και οι Κούρντι, Όκουε, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Κούρος και Περιστερίδης.

Περισσότερα, όμως, θα φανούν από την φιλική αναμέτρηση με την Πάρμα, όπου ο "Ελέ" αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, φωτογραφίζοντας τους έντεκα "εκλεκτούς" του.

Άλλωστε, στο ματς με τον Λεβαδειακό τόσο ο νεαρός Σπυρόπουλος, όσο και ο γκολκίπερ Γιαννακόπουλος, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Ντούνης είχαν πολύ καλή παρουσία, βάζοντας και αυτοί υποψηφιότητα... ενδεκάδας. Θέση, βέβαια, διεκδικεί και ο αρχηγός Φανούρης Γουνδουλάκης.

Όπως και να έχει, τα πάντα εξαρτώνται από τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος και ζει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές και είναι σε θέση να κρίνει την αγωνιστική ετοιμότητα και κατάσταση τους!

Ο "κυανέρυθρος"  


1 σχόλιο