Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι: «Να φτάσουμε πιο ψηλά από πέρυσι»

Για τον Πανιώνιο της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε στο scorernews.gr   ο Αμίρης Κούρντι. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας των «κυανέρυθρων» ...


Για τον Πανιώνιο της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε στοscorernews.gr ο Αμίρης Κούρντι.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας των «κυανέρυθρων» τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει ψηλότερα από πέρυσι, αρκεί να υπάρξει σκληρή δουλειά και θέληση.

«Πιστεύω με σκληρή δουλειά και θέληση μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά από πέρυσι. Αυτός θα επιδιώξουμε. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μία καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και όσο ψηλότερα φτάσουμε τόσο το καλύτερο», ήταν τα αρχικά του λόγια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νεανικό ρόστερ, με το οποίο θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανιώνιος, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

«Το νεανικό ρόστερ πιστεύω δίνει μία παραπάνω θέληση και όρεξη για δουλειά. Παράλληλα, υπάρχει δίψα από όλους ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά τον νέο μας προπονητή, εύχομαι στον κόουτς καλή επιτυχία στο ξεκίνημα του στην προπονητική. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, λόγω της ποδοσφαιρικής του εμπειρία, αλλά και επειδή πριν λίγους μήνες ήταν παίκτης της ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο».

Τέλος, τόνισε πως θέλει να είναι υγιείς για να βοηθήσει την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη νέα σεζόν πιο δύσκολη από πέρυσι για τον Πανιώνιο:

«Θέλω να είμαι δυνατός και υγιείς για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Όσο για την προετοιμασία, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα από τα φιλικά που θα κάνουμε και από τις προπονήσεις, να βελτιωθούμε γιατί το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από πέρυσι».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια