Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Όλοι μαζί τη Δευτέρα για τη νίκη"

Ο αναγνώστης μας, κ. Πάνος Κατσούλας, έστειλε το δικό του άρθρο στο E - mail της ιστοσελίδας μας και φυσικά το δημοσιεύουμε. «Αγαπητοί συν ...

Ο αναγνώστης μας, κ. Πάνος Κατσούλας, έστειλε το δικό του άρθρο στο E-mail της ιστοσελίδας μας και φυσικά το δημοσιεύουμε.

«Αγαπητοί συν Πανιώνιοι των Πανιώνιων Νέων,

Μπράβο για την προσπάθεια να δημιουργήσετε το blog με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των φίλων του Πανιωνίου. Το ιστολόγιο θα πάει καλά εφόσον αφενός μεν αποτελεί μια συνεχή & έγκυρη πηγή ενημέρωσης των φιλάθλων του Ιστορικού και αφετέρου αγωνίζεται για την ενότητα όλων των μερών που ανήκουν στην Πανιώνια οικογένεια. Ακόμη και όσων διαφωνούν μεταξύ τους! Άλλωστε η διαφορετικότητα βαθαίνει τη δημοκρατία ενώ η αντιπαλότητα καταστρέφει κάθε συλλογικότητα! Επιπλέον όσοι διαφωνούν δε σημαίνει ότι δε μπορεί να συνεννοούνται σ’ εκείνα που συμφωνούν και να εργάζονται για το καλό του συλλόγου.

Κάθε πόνημα κρίνεται σε βάθος χρόνου, όπως φυσικά θα συμβεί και με το νεοσύστατο blog σας. Στο σημείο αυτό ν' αναφέρω ότι κατά το παρελθόν είχαν γίνει ανάλογες προσπάθειες, μερικές των οποίων σημαντικές, οι οποίες όμως δεν άντεξαν στο χρόνο. Εύχομαι στο δικό σας blog μακροημέρευση!

Κατά καιρούς & ανάλογα με τα ερεθίσματα θα σας επισυνάπτω κείμενα θέσεων και απόψεων σχετικών με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, τα οποία μπορείτε να δημοσιεύετε.


Καλή συνέχεια - όλοι μαζί τη Δευτέρα για τη νίκη

Πάνος Κατσούλας

Εκπ/κός»

panionianea: Ευχαριστούμε τον κ. Πάνο Κατσούλα για τα καλά του λόγια και όποτε θέλει μπορεί να στέλνει τις απόψεις του, οι οποίες και θα δημοσιεύονται.

*Περιμένουμε άρθρα-σχόλια και από όλους εσάς. Πείτε την άποψη σας για ότι αφορά τον Ιστορικό και άμεσα θα δημοσιευτεί.

Τρόπος επικοινωνίας το E-mail μας: panionianea@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια