Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: Φιλικό με Πάρμα στην Ιταλία!

Για το Μιλάνο αναχωρεί την Παρασκευή ο Πανιώνιος! Οι "κυανέρυθροι" θα πετάξουν για την Ιταλία, όπου το προσεχές Σάββατο θα αντιμετ...


Για το Μιλάνο αναχωρεί την Παρασκευή ο Πανιώνιος! Οι "κυανέρυθροι" θα πετάξουν για την Ιταλία, όπου το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσουν στην γειτονική χώρα την Πάρμα του Σωτήρη Νίνη στο δυνατότερο τεστ ως τώρα για τον "ιστορικό", που όπως καθίσταται σαφές θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος σε λιγότερο από δύο βδομάδες.
Πριν από λίγες ημέρες είχαμε γράψει ότι οι Νεοσμυρνιώτες "ψάχνονταν" για ένα δυνατό φιλικό εκτός των συνόρων (είχε πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν στη Σμύρνη για ένα ματς με την Αλτάι) και οι επαφές με τους "παρμέντσι" ευοδώθηκαν τελικά, με συνέπεια η αποστολή να αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί για το Μιλάνο.
Οπως προαναφέραμε, μιλάμε για το πιο δυνατό φιλικό μέχρι στιγμής στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Πανιώνιου, μέσα στο "Ενιο Ταρντίνι" και βεβαίως οι "κυανέρυθροι" ενδεχομένως να έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν και τον Σωτήρη Νίνη, που βεβαίως θα έχει επιστρέψει στην Ιταλία μόλις δύο μέρες πριν από το Οσλο, ελέω του αυριανού φιλικού της Ελλάδας με τη Νορβηγία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα της μετάβασης και της διαμονής του Πανιωνίου στην Ιταλία καλύπτονται από την Πάρμα, ενώ αρχηγός της "κυανέρυθρης" αποστολής θα είναι πιθανότατα ο Αντώνης Μανίκας.
Εν τω μεταξύ, πολύ πιο σοβαρή αποδείχθηκε η ζημιά για τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, που τραυματίστηκε στο προχθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό. Ο Σέρβος μέσος εξετάστηκε χθες από τον Γιάννη Δάρα, που διέγνωσε θλάση τρίτου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δύο μήνες. Οσον αφορά τον Καλαϊτζίδη, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα.
Χθες, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Τσακίρη επισημαίνει ότι "σεβόμαστε την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά του και η όποια αναφορά προς το πρόσωπό του γίνεται καλόπιστα και για να ενεργοποιηθεί, ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο", προσπαθώντας να ομαλοποιηθεί η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών.
Το θέμα της φορολογικής ενημερότητας, άλλωστε, είναι ανοικτό, αν και οι "κυανέρυθροι" διατείνονται ότι είτε έτσι (αν ο Τσακίρης δεν δεσμεύσει τα χρήματα της Nova) είτε αλλιώς (πώληση Σάμαρη), θα την εξασφαλίσουν.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια