Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρος: «Θετικό που ξεκινήσαμε το δεξί»

O βασικός αριστερός μπακ του Πανιωνίου, Αλέξανδρος Κούρος, μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τη Βέροια, ...



O βασικός αριστερός μπακ του Πανιωνίου, Αλέξανδρος Κούρος, μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τη Βέροια, αλλά και τη θετική πρεμιέρα των «κυανέρυθρων».
Για την θετική πρεμιέρα κόντρα στον Άρη: "Πιστεύω πως ήταν ότι καλύτερο για εμάς το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με το δεξί. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε τον κόσμο δίπλα μας και πλέον κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα".
Για τον αγώνα με τη Βέροια: "Σίγουρα έχει δείξει καλά στοιχεία κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει τρεις καλούς παίκτες που πρέπει να προσέξουμε, αλλά πιστεύω πως αν μπούμε εμείς δυνατά και ξέρουμε από πριν τι πρέπει να κάνουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα και μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη".
Για το που έχει εστιάσει ο προπονητής τους, Δημήτρης Ελευθερόπουλος: "Το τρανζίσιον που κάνει, δηλαδή η ευκολία που έχει να βρεθεί από την άμυνα στην επίθεση. Είναι κάτι που κάνει καλά και πρέπει να το προσέξουμε".
Για τους πολλούς νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές: "Είναι μια ευκαιρία για όλους μας και πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά. Είμαστε νέα παιδιά, πρέπει να δουλέψουμε, να έχουμε υπομονή και θα πάμε μπροστά".
Για στόχο κόντρα στη Βέροια: "Σίγουρα είναι η νίκη. Τίποτα άλλο. Μόνο η νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια