Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμπάνταης... η επιστροφή!

Μονό κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν πλέον για να φορέσει ξανά την φανέλα του Ιστορικού ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος επιθετ...

Μονό κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν πλέον για να φορέσει ξανά την φανέλα του Ιστορικού ο Λεωνίδας Καμπάνταης.
Ο έμπειρος επιθετικός έλυσε το απόγευμα της Τρίτης (21/8) το συμβόλαιο του με την ομάδα του ΟΦΗ και πλέον ετοιμάζει... βαλίτσες για την Αθήνα, ώστε να γίνει κάτοικος Πλατείας!

Να σημειωθεί πως ήταν επιλογή του ίδιου του παίκτη να μην συνεχίσει στους Κρητικούς, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να έρχονται σε επαφές μαζί του και την συμφωνία να μην αργεί να έρθει.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Κρήτη θεωρούν κάτι παραπάνω από... σίγουρο ότι ο Καμπάνταης θα υπογράψει στον Ιστορικό, θεωρόντας την μεταγραφή τελειωμένη υπόθεση!


Να θυμίσουμε ότι ο 30χρονος επιθετικός είχε φορέσει τη φανέλα των «κυανέρυθρων» στο δεύτερο μισό της περιόδου 2005-06, προσφέροντας μάλιστα τα μέγιστα για να παραμείνει εκείνη την σεζόν η ομάδα μας στην κατηγορία! 

Πλέον μένει να δούμε ποιος θα αποχωρήσει από τους Ανδράλα, Αραβίδη, Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να αδειάσει η μία θέση παίκτη άνω των 24. 

Πάντως, όλα δείχνουν πως αυτός που θα αποτελέσει παρελθόν είναι ο Σέρβος μέσος. 

panionianea

Δεν υπάρχουν σχόλια