Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται ο Καμπάνταης, φεύγει ο Μιλοβάνοβιτς (;)

Σε προχωρημένες επαφές με τον Λεωνίδα Καμπάνταη φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Sportday"...

Σε προχωρημένες επαφές με τον Λεωνίδα Καμπάνταη φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "Sportday" o 30 χρονος επιθετικός, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, επιθυμεί να επιστρέψει Αθήνα και γιατί όχι και στον Ιστορικό μας.

Αυτό που προέχει όμως είναι να λύσει ο ποδοσφαιριστής την συνεργασία του με τον Κρητικό σύλλογο και φυσικά οι "κυανέρυθροι".

Αν και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο έμπειρος παίκτης θέλει πρώτα να μείνει ελεύθερος και μετά να ενταχθεί στο «κυανέρυθρο» ρόστερ.
Για να διεκδικήσει όμως μία θέση στον Πανιώνιο, θα πρέπει να... αδειάσει άλλη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας  έχει αποκτήσει τους Χρήστο Αραβίδη, Πάρη Ανδράλα και ανανέωσε το δανεισμό του Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς,  ωστόσο θα πρέπει ταυτόχρονα ένας εκ των παραπάνω να αποδεσμευθεί, για να προχωρήσει η μεταγραφή του Καμπάνταη.

Ψηλά στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται ο τελευταίος, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και ο Χρήστος Δάρρας υπολογίζει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση σε ενάμιση με δύο μήνες.

Κάτι που σημαίνει, πως δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε τον Καμπάνταη να αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο με τα "κυανέρυθρα".

4 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μπορεσουμε να σταθουμε με τον καπανταη?ημαρον ρε παιδια!καλυτερα να μην επαιρνε κανενα και να εδινε καπου πιο χρησιμα τα λεφτα για να πληρωθει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ρε φιλε,σαν ο καπανταης νομιζεις οτι πηρε τιποτα λεφτα στο χερι?ποιος να πρωτοπληρωθει ετσι που γιναμε...

      Διαγραφή
  3. ενταξη μην τα θελουμε και ολα δικα μαs.τωρα εχουμε δυο επιθετικουs εναν εμπειρο και ενα ταλεντο.πριν 10 μερεs δεν ειχαμε ουτε εναν.στην αμυνα τωρα εχουμε προβλημα.δρομο τον ανδραλα και παρτε ενα σοβαρο μπακ και επιστροφη του σιδερακη γιατι οι αλλοι τα τρωνε απο την σεντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή