Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να σταθεί στο... ύψος του!

Γράφει ο  Γιώργος Καρμίρης Η φετινή σεζόν για τον Πανιώνιο αναμένεται να είναι από τις δυσκολότερες της σύγχρονης  ιστορίας του συλλόγου και...


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης
Η φετινή σεζόν για τον Πανιώνιο αναμένεται να είναι από τις δυσκολότερες της σύγχρονης  ιστορίας του συλλόγου και o «κυανέρυθρος» κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας πιo πολύ από… ποτέ. 

  
Η αγωνιστική περίοδος που ξεκινάει σε λίγες μέρες, βρίσκει τον Πανιώνιο να «ρίχνεται» στην μάχη της Σούπερ Λιγκ με πολλά οικονομικά προβλήματα, στηριζόμενος κατά βάση στο ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Οι άνθρωποι του συλλόγου της Νέας Σμύρνης προσπαθούν – με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν – να ενισχύσουν όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ των «κυανέρυθρων», ωστόσο  άπαντες στον Πανιώνιο περιμένουν φέτος την δυναμική στήριξη του κόσμου!
Οι φίλαθλοι των Νεοσμυρνιωτών έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως στις δύσκολες στιγμές της ομάδας βρίσκονται πάντα στην… πρώτη γραμμή και κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουν και την φετινή χρονιά.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που θα  κληθούν να σηκώσουν φέτος το… βάρος της φανέλας του Πανιωνίου, χρειάζονται την θερμή συμπαράσταση των οπαδών του συλλόγου, προκειμένου να νιώσουν πιο άνετα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο χωρίς άγχος!
Το μόνο σίγουρο είναι πως ταλέντο υπάρχει άφθονο στη Νέα Σμύρνη. Το θέμα είναι να πιστέψουν οι «κυανέρυθροι» φίλαθλοι στην ομάδα και να σταθούν μαζικά στο πλευρό της, που αν μη τι άλλο φέτος τους χρειάζεται πολύ!
Αρχής γενομένης, λοιπόν, από την πρώτη αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη, ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να αποδείξει πως φέτος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας, αποδεικνύοντας και στην πράξη πως… το να είσαι Πανιώνιος είναι διαφορετικό!   

1 σχόλιο