Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με... ψυχή Πάνθηρα!

"Παλικαρίσια" νίκη πέτυχε ο Ιστορικός, ο οποίος κόντρα σε όλους και σε όλα (...Σπάθα) επικράτησε με 1-0 του Άρη αν και τελείωσε το...

"Παλικαρίσια" νίκη πέτυχε ο Ιστορικός, ο οποίος κόντρα σε όλους και σε όλα (...Σπάθα) επικράτησε με 1-0 του Άρη αν και τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, και στην πρώτη καλή φάση του αγώνα πήρε κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 14', όταν ο Μενδρίνος εκτέλεσε το φάουλ, ο Βελλίδης δεν απέκρουσε σωστά την μπάλα, που έπειτα από κόντρες έφτασε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος έκανε το 1-0.

Μετά το τέρμα οι «κυανέρυθροι» πήραν τα πάνω τους και αργότερα είχαν ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο, με τον Μενδρινό να είναι πάλι πρωταγωνιστής, καθώς εκτέλεσε κόρνερ, με τον Καμπάνταη να πιάνει την κεφαλιά και τον Βελλίδη να πέφτει και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το... χατίρι.

Το δεύτερο ημίχρονο... 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να αντιδράσει,  ενώ από την άλλη ο  Πανιώνιος... κατέβασε στροφές,.

Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση, ωστόσο δε δημιούργησαν κάποια περαιτέρω φάση, τη στιγμή που ο Πανιώνιος αγωνιζόταν με δέκα από το 63' λόγω αποβολής του Καμπάνταη. .

Με το πέρασμα του χρόνου, το ματς απέκτησε ενδιαφέρον, όπου  στο 81' προκλήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Ο Σπυρόπουλος ήταν πεσμένος στο έδαφος, ο Γιαννιώτας δεν τήρησε το fair play, κάτι που εκνεύρισε τον Λαμπρόπουλο και πήγε να του ζητήσει το λόγο, όχι και με τον καλύτερο τρόπο. Πάντως ο παίκτης της ομάδας μας φάνηκε να μην ακουμπάει καν τον άσο των "κιτρίνων".

Τα πνεύματα... ηρέμησαν, αφού πρώτα έγιναν και δύο αποβολές.

Ο  σκόρερ της αναμέτρησης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Σπάθα, που απέβαλε και τον βοηθό του Ελευθερόπουλου.

Αν και οι "κίτρινοι" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν τα κατάφεραν και ο Ιστορικός ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με το... δεξί.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (67' Ανδράλας), Ντούνης (61' Οκόγιε), Αραβίδης, Καμπάνταης 

Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς, Ασλανίδης (37' Νταμαρλής) 

1 σχόλιο

  1. αυτή η ψυχή και το πάθος είναι που μας έλειπε χρόνια και ζητάει ο κόσμος ! μπράβο στην ομάδα , έτσι τη θέλουμε συνέχεια άσχετα αν νικάει ή όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή