Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Νέα διοίκηση για την σωτηρία του συλλόγου"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Ιστορικού Πανιωνίου-Αθήνας, η οποία και παίρνει θέση για τα όσα διαδραματίζονται στον Ιστορικό, ενώ κάνει κ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Ιστορικού Πανιωνίου-Αθήνας, η οποία και παίρνει θέση για τα όσα διαδραματίζονται στον Ιστορικό, ενώ κάνει και τις δικές της προτάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ “ΠΑΕ”, ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΠΑΕ” ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ”

Φίλοι του Πανιωνίου,

Όπως είχαμε αναδείξει - προβλέψει από τις εβδομαδίαιες περίπου συνεχείς ανακοινώσεις μας, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα, έφθασε πλέον η στιγμή : Ώστε τα μέλη, οι απλοί φίλαθλοι και οι οργανωμένοι οπαδοί μας, να έχουν όλοι πλέον πειστεί για το πόσο κακό έκαναν στον Σύλλογό μας, οι σημερινές Διοικήσεις της “ΠΑΕ” και του “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”.

Γι’ αυτό οι παραιτήσεις και των υπόλοιπων Συμβούλων, είναι ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα. Προκειμένου μίας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης , να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου μας μία νέα Διοίκηση. Η οποία θα έχει ως βασικό της έργο να ενώσει όλες τις ΠΑΝΙΩΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, για την σωτηρία του Συλλόγου μας.

Επειδή πλέον γνωρίζουμε καλά το “προφίλ” των “επικίνδυνων τύπων” και του “Ανύπαρκτου” αλλά εξίσου επικίνδυνου, που είναι επικεφαλής των, οι οποίοι πάση θυσία θα εξακολουθήσουν να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στις θέσεις των, (προκειμένου να έχουν τις πάσης φύσεως προσωπικά οφέλη από την συμμετοχή τους στις Διοικήσεις), τα μέλη της Λέσχης μας, θα πάρουν την πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών των μελών του Συλλόγου μας. Για να καταθέσουμε πρόταση μομφής εναντίον τους. Είναι υποχρέωση όλων των ΜΕΛΩΝ μας, άμεσα να υπογράψουν το κείμενο που θα κυκλοφορήσουμε. Ώστε έγκαιρα να κατατεθεί στην Γραμματεία. Για να ξεκινήσει και τυπικά η διαδικασία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Σ’ αυτή η παρούσα Διοίκηση είναι υποχρεωμένη να απολογηθεί :

α)       Με οικονομικά στοιχεία το πως φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο. Να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε ούτε τις στοιχειώδης οικονομικές υποχρεώσεις μας προς την πολιτεία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παρότι ξεκλήρωσαν ολόκληρο το περσινό “ρόστερ” της ομάδας μας. Χωρίς φυσικά να μάθουμε, για κανέναν ποδοσφαιριστή τι κέρδος αποκόμισε η “ΠΑΕ”.
β)       Γιατί εδώ και μήνες έχουμε κάνει στάση πληρωμών παντού.
γ)       Γιατί έχουν υποβιβάσει την λειτουργία και τις φιλοδοξίες όλων των τμημάτων μας.
δ)       Γιατί δεν έχουμε ενημερωθεί, ποιο ήταν το οικονομικό άνοιγμά μας στην “ΠΑΕ” και στον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ” όταν ανέλαβαν.
ε)       Ποια ήταν τα έσοδά μας αλλά και τα έξοδά μας, κατά το διάστημα της θητείας τους στην “ΠΑΕ” και στον “ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ”.

Πάνω απ’ όλα όμως οφείλουν να απολογηθούν για τις ενέργειές τους και την συμπεριφορά τους, εναντίον των ανθρώπων των προηγούμενων Διοικήσεων. Πριν αναλάβουν τα ηνία του Συλλόγου μας αλλά και κατά την διάρκεια της θητείας των.
Επίσης για ποιο λόγο κατόρθωσαν ακόμη και σ’ αυτούς τους λίγους πιστούς φίλους τους, αλλά και τους απλούς φιλάθλους μας, να τους λένε επί μήνες τόσες ανακρίβειες. Αλλά και να τους “παραμυθιάζουν” συνεχώς, χωρίς ώστε να λένε ποια είναι η πραγματική αλήθεια σε κανένα θέμα.

Μοιραία έφτασαν στο σημείο να μην τους πιστεύει κανείς ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όλοι σήμερα να είναι εναντίον τους. Με αυτά που έχουν κάνει, όπως αναλυτικά μέσα από τις ανακοινώσεις μας έχουμε αποκαλύψει.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ. ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΟ” ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Υ.Γ. :  Ανεξάρτητα από την θέση μας απέναντι στα πεπραγμένα της Διοίκησης, οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε με την παρουσία μας στους αγώνες την ομάδα μας. Χωρίς ίχνος μεμψημοιρίας (ιδίως σε νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας). Γιατί αυτοί δεν φταίνε, αλλά μαζί τους θα δώσουμε τον αγώνα μας, για μία αξιοπρεπή πορεία στο Πρωτάθλημα.

16 σχόλια

  1. Πουθεναδες ανωνυμοι
    Ολο δηλωσεις κ ανακοινωσεις απο τους υμνητες του τσολακακη του βεντουρη κ του κιντη.
    Υπαρχετε εσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mprabo re palikaria briste tous plakwste tous.i lesxi mas ftaiei.les kai autoi den einai paniwnioi den agwnioun gia tin omada.mono oi panthires kai oi iwnes einai paniwnioi kanenas allos.20 atoma einai kai apo autous oi 10 einai apo 60 kai panw.ti wraia magkia tha einai na plakwsete tous 60arides.afiste twra auta kai as moniasoume fetos einai duskola kai oloi xriazontai.prepei na prostatefsoume tin omada apo fidia eksw apo tin omada kai apo mesa.ta matia mas anoikta kai oloi boithame fetos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o ΡανΤαν Πλαν του Πανιωνίου ξαναχτύπησε
    Εβγαλε ανακοίνωση για να καταγγείλει τη διοίκηση ότι δεν τα καταφερε να πάρει άδεια, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ!
    Είναι για γέλια ο τσάτσος του Τσολακάκη, αλλά προς θεού μη κλείσει. Τέτοιο γέλιο δεν πρέπει να χαθεί.

    Συνέχισε Ηλία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα και εσυ μην παιρνεις φορα αδεια πηρες μεχρι τελος σεπτεμβριου ,σε ενα μηνα θα εχουμ παλι τα ιδια υπομονη παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε ξέρω ποιος έβγαλε η ανακοίνωση και ούτε με ενδιαφέρει..Διαφωνεί κάποιος με αυτά που γράφει?Γιατί εγώ δεν είδα να λέει ψέμματα.Σίγουρα δε έχει κάνει καλό αυτή η διοίκηση στον Σύλλογο.Όποιος λέει το αντίθετο μάλλον είναι τρελλός.Ρε σεις δεν υπάρχει άθλημα όρθιο.Το έχει καταλάβει κανείς αυτό?Χεστήκαμε για το τι βρήκανε και τι τους βγήκε.Δεν ανέλαβα εγώ αυτοί ανέλαβαν.Με πρόταση κιόλας εάν θυμάστε κάποιοι...
    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ πανο χαιρεσε που ο αντιπροεδρος της παε δηλωσε οτι προτιμω τα λεφτα του μαρινακη.Εγω προσωπικα καθολου γιατι ο μαρινακης ειναι ενας τυπος σαν τους αλλους που λεκιαζει τον χωρο του ποδοσφαιρου.οχι λοιπον δεν θελω λεφτα απο τετοιους τυπους προτιμω δ εθνικη, και σαν πανιωνιος δεν γουσταρω ο αντιπροεδρος της παε να γλυφει και να παρακαλαει τυπους σαν βαγγελα και οχι μονο ο αντιπροεδρος και ολα τα μελη της παε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι δουλειά έχει ο ΣΦΟΠ με τη Λέσχη;;;;;;
    Όση έχει ο Φανούρης με τον Μωραϊτέλη

    Σιγα μη μας πεις ότι ο Λέστερ είναι και ο Καραμπάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια εγω ειμαι γραμενοs στην λεσχη.τι θελετε να πειτε οτι εμειs ειμαστε κατινεs και εσειs εισαστε πανιωναρεs;για να ηρεμησουμε λιγο γιατι ετσι οπωs το παμε δεν το γλιτωνουμε τον εμφιλιο πολεμο.ρε αs μονιασουμε λιγο ολοι για τον πανιωνιο νοιαζομαστε δεν εχουμε συμφεροντα.τι θελετε να γινουμε super3,original;δειτε πωs τιs καταντησανε τιs ομαδεs τουs με τιs φαγωμαρεs.την δευτερα με τον αρη ειμαστε ολοι πανιωνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν από πάρα πολλά χρόνια τις δεκαετίες του 50 και 60, όταν αξιόλογοι σύμβουλοι του συλλόγου μας που οι περισσότεροι από αυτούς σήμερα δεν βρίσκονται στην ζωή ή είναι υπερήλικες, πήγαιναν σε μικρά συνοικιακά και ασήμαντα σωματεία για να διαπραγματευτούν μεταγραφές βρίσκονταν αντιμέτωποι με το εξής σύνηθες θέαμα.
    Ο πρόεδρος του μικρού σωματείου έπαιζε τάβλι στο διπλανό καφενείο και έπρεπε να διακόψει για να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις, πράγμα και που τελικώς έκανε.
    Το ίδιο ακριβώς όχι ευχάριστο θέαμα παρουσιάζει και ο σημερινός πρόεδρος της ομάδας μας που παίζει αρειμανίως τάβλι στο members club με μέλη του συμβουλίου, με μόνη όμως διαφορά ότι αυτοί δεν διακόπτουν με τίποτε και για τίποτε. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως μερικοί από αυτούς (με εξαίρεση τον πρόεδρο, οφείλω να το ομολογήσω)φωνασκούν και βωμολοχούν ιδιαίτερα ενοχλητικά για τους υπόλοιπους θαμώνες.
    "O tempora o mores!" (Τα κόκκαλα των Δάλλα και Καραμπάτη σίγουρα θα τρίζουν)
    Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εν λόγω κύριοι είναι μέλη και ανήκουν στην Πανιώνια Κίνηση των οραμάτων και ευγενών επιδιώξεων.
    Με ιδιαίτερη θλίψη αναρωτιέμαι:σε τι πιστέψαμε και ποιούς (αρκετοί από εμάς)ψηφίσαμε;
    Δυστυχώς για μία ακόμη φορά πλανηθήκαμε και μάλιστα πλάνην οικτρά.
    Υ.Γ. Η εν λόγω ανάρτηση αφιερώνεται φιλικά στον Panos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρόεδρος είναι άλλο επίπεδό. Ο προεδρος είναι για σκάκι αλλά με μίχου και Γκλεζακο και το γίγαντα καμπανοπουλο τι σκάκι να παίξει; Βασικα το σκακι και θέλει μυαλό και ησυχία ενώ το τάβλι λες σου έπιασα την μάνα ρε πούστη και δεν τρέχει τίποτα. ΥΓ Μήπως έχει πέσει στην αντίληψη σας να βρίζουν την προεδραρα για να τους επιβληθεί ποινή 3 αγωνιστικων εκτός τάβλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να προσευχόμαστε όλοι νσ έχει καλά ο θεούλης τον προεδραρα κσι το ΔΣ γιατί χωρίς αυτούς φεν ξέρω που θα ήμασταν. Μόνο οι αχάριστοι δεν αναγνωρίζουν το έργο τους και ευτυχώς είναι ελάχιστοι. Ο μπιλλαρος μετά την προσθήκη του λεωνίδα ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ θα κατάφερει να γίνουμε οι 300 του λεωνίδα γιατί μετά σπό λίγο καιρό δεν πιστεύω να ήμαστε περισσότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι ιωνες υπήρχαν για ένα σκοπό να μπορέσει ο πρόεδρος τους να μπει στη παε. Βόλεψε 2-3 από αυτούς για να μην φωνάζουν και το παραμύθι τέλος. Για αυτό είναι μόνιμα κλειστα και απο τότε που ανέλαβε ο μίχου ούτε ανακοινωση. Όλα βλέπεις πάνε καλά ούτε κάθε παρασκευή ανοικτή συγκέντρωση στο μεμπερς για να διώξουμε τους διαχρονικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι όλα πάνε καλά δεν είναι λόγος για να μη γίνονται τακτικές ανοιχτες συγκεντρώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πουμε να δώσουμε ευχες; Προβλήματα δεν έχουμε όλα είναι μια χαρά πότε δεν ηταν καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχομαι να τελειωσαμε με αυτους τους απιθανους.αν κ νομιζω οτι θα παει γουρι αν βγαζουν τοσο μαλακισμενες ανακοινωσεις..και αδειοδοτηση αλλα και νικη με καλη εμφανιση?Να το προτιμησουμε αυτο το τσιρκο.
    Ποιοι ειναι οι περιεργοι τωρα και ποιοι οι περιγελοι ας το κρινει ο κοσμος.
    Σεβαστειτε την Ιστορια του Πανιωνιου αυτο που κανετε δεν ειναι βοηθεια.Δε το καταλαβαινετε?Εκτος κ αν κανενας πονηρος νομιζει οτι κανει χαρτζηλικι τους γερους..Ας ψαχτει μη του λειπει κανενα δαχτυλο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή