Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσακίρης: «Κάποιοι έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα»

Την απόφαση  να δεσμεύσει  τα  χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ Πανιώνιος από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να πληρωθούν οφειλές που υπάρχου...


Την απόφαση  να δεσμεύσει  τα  χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ Πανιώνιος από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να πληρωθούν οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, πήρε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.



Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του Ιστορικού προτείνει να λυθεί η σύμβαση των Νεοσμυρνιωτών με το «Απήλιον», ενώ τόνισε και στην εφημερίδα  «SportDay» πως κάποιοι «έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα»!

«Φοβάμαι πως δεν θα επιστραφεί το δάνειο των 385.000 ευρώ. Πρότεινα στην ΠΑΕ να λυθεί από την 1η Οκτωβρίου η σύμβαση με το "Απήλιον" ώστε να γλιτώσει χρήματα. Συν τοις άλλοις, συνεχίζεται η επίθεση εμπάθειας εναντίον μου. «Δεν μπορώ να μην πληρωθώ για οκτώ μήνες και να τα χάσω όλα. Ήταν πολύ υψηλό το ρίσκο. Ίσα-ίσα που στην ΠΑΕ χαρίζω πέντε εκατομμύρια ευρώ, εφόσον συμφωνήσει να λύσουμε τη σύμβαση. Το ενοίκιο ήταν 420.000 ευρώ για δεκατρία χρόνια. Να φύγει από το Κορωπί δεν ήθελε η ΠΑΕ; Κάποιοι έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα! Και στο παρελθόν υπήρχαν μικρές τσέπες, αλλά πάντοτε βοηθούσα», δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Τσακίρης.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Τσακίρης και στα Panionianea

7 σχόλια

  1. ετσι ρε τσακ πηδα τους για να αρχισουν να φευγουν σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι πηδα τους ρε?φουνταρε η ομαδα...ΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πηδα τους ρε και φερε πισω τον Κιντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως τον ελεγαν dalia?Τι λες ρε παιδι μου,τι μαθαινει κανεις...
    Μας βλεπω τις Κυριακες οι μισοι στο γαυρο,οι αλλοι μισοι να βλεπετε Τσακιρη
    Πλεον δεν υπαρχει καμια λυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tsaka tsouka..Pws tous elegan tous filous sou tous panionares pou sou efagan 20 myria k sou efernan tous koutsous k osous eixan karkino??Autous tous afises k ekanan kariera meta san managers sto gauro
    Ton allon pou efyge apo ton oikonomiko dieuthinti ston erasitexni Panionio pou pige sto erasitexniko volley tou gaurou..kai eixe kanei ypaexairesi apo ton paniono.
    Ta dika sou lathi plirwnoume mi milas loipon re vlaka ante gama ti roumana k olo to soi tis k ase ton panionio arketa ton gamises pouthena komplexike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ... ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ..
    ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ Η ΟΜΑΔΑ..
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ..
    Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ Η' Σ ΑΥΤΟΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η' ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ..
    ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ Ε?? ΓΙΑΤΙ?? ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ Κ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ "Α ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑΑ"
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ,,ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή