Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μένει και ο Μιλοβάνοβιτς!

Με πιθανές νομικές κυρώσεις έφερνε αντιμέτωπο τον Πανιώνιο η ποδοσφαιρική πιάτσα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεωνίδα Καμπά...

Με πιθανές νομικές κυρώσεις έφερνε αντιμέτωπο τον Πανιώνιο η ποδοσφαιρική πιάτσα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λεωνίδα Καμπάνταη, ωστόσο στην «πλατεία» ξεκαθάρισαν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Γιατί; Διότι, όπως τονίστηκε από κύκλους της ΠΑΕ, «ο μεταγραφικός περιορισμός ουδέποτε ξεπεράστηκε, αφού η συνέχιση της συνεργασίας με τον Μιλοβάνοβιτς δεν λογίζεται ως ανανέωση».

Ας εξηγηθούμε, όμως, ξετυλίγοντας το... κουβάρι της ιστορίας από την αρχή. Ως γνωστόν, οι «κυανέρυθροι» λόγω της μη αδειοδότησής τους από την ΕΠΟ «τιμωρήθηκαν» μαζί με άλλες πέντε ΠΑΕ της Super League, με περιορισμό τριών (το ανώτερο) μεταγραφών ή ανανεώσεων παικτών άνω των 24 ετών. Στην ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης μεταγράφηκαν το καλοκαίρι οι Πάρης Ανδράλας (32 ετών), Χρήστος Αραβίδης (25) και Λεωνίδας Καμπάνταης (30). Στο ρόστερ, όμως, παρέμεινε και ο δανεικός από τη Λανς και γεννηθείς στις 21/1/1984 Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς.

Οσοι μιλούν, λοιπόν, για παρανομία του Πανιώνιου ισχυρίζονται πως ο 28χρονος Σέρβος πρόκειται για παίκτη που ανανέωσε και, επομένως, είτε αυτός είτε ένας εκ των προαναφερθέντων θα πρέπει να αποχωρήσει, για να τηρηθεί η νομιμότητα. Τι λένε επ' αυτού οι «κυανέρυθροι»; Πολύ απλά, πως «δεν φεύγει κανείς», διότι η συνεργασία με τον Μιλοβάνοβιτς δεν ανανεώθηκε, αλλά συνεχίζεται, καθώς ο παίκτης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 με τη μορφή του διετούς δανεισμού από τη Λανς, που θα ενεργοποιούνταν αυτόματα μόλις ο Σέρβος μέσος συμπλήρωνε τρεις συμμετοχές με τη φανέλα του «ιστορικού». Κάτι που συνέβη από τις 18 (κιόλας) του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια