Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο "Ελέ"

Οικογενειακό διπλό και κατοχή μπάλας περιλάμβανε το σημερινό (25/8) πρόγραμμα της προπόνησης για τους παίκτες του Ιστορικού. Ο Δημήτρης Ελευ...

Οικογενειακό διπλό και κατοχή μπάλας περιλάμβανε το σημερινό (25/8) πρόγραμμα της προπόνησης για τους παίκτες του Ιστορικού.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θέλησε να μην κουράσει ιδιαίτερα τους παίκτες του, ενόψει και του παιχνιδιού με τον Άρη την Δευτέρα (27/8) στη Νέα Σμύρνη και έτσι οι κυανέρυθροι επιδόθηκαν σε οικογενειακό δίτερμα και ασκήσεις με την μπάλα.

Πάντως ο νεαρός τεχνικός δεν φανέρωσε τα σχέδια του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο ματς με τους Θεσσαλονικείς, καθώς κατά την διάρκεια του διπλού άλλαζε συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του. 

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης έλαβε μέρος και ο Λεωνίδας Καμπάνταης, του οποίου το δελτίο βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανθρώπων του Πανιωνίου. Ακόμα, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, καθώς εντάχθηκε αργά στην ομάδα και σίγουρα χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως. 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης
panionianea

Δεν υπάρχουν σχόλια