Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eπιτέλους ευχάριστα νέα!

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου κατάφεραν τελικά, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες που έκαναν να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερό...

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου κατάφεραν τελικά, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες που έκαναν να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για τον σύλλογο.
Παράλληλα, μέσω ανακοίνωσης της η «κυανέρυθρη» διοίκηση απέστειλε… κάλεσμα επιστροφής στον Κώστα Τσακίρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αισθανόμαστε πλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό για την υπομονή που έχουν επιδείξει όλους αυτούς τους μήνες.

Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους οπαδούς της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και όλους τους επώνυμους Πανιώνιους που στήριξαν σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα τις προσπάθειές μας.

Παράλληλα και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος ειρωνείας, ευχαριστούμε και τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, για τη διάθεση που επέδειξε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά που δυστυχώς, λόγω ενός εντελώς τυχαίου γεγονότος δεν κατέστη τελικά δυνατόν να προσφέρει την βοήθειά του. Είμαστε όμως σίγουροι, πως στο μέλλον θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας διαπιστώνοντας και ο ίδιος πως οι προθέσεις είναι για το καλό και μόνο του συλλόγου. Αλλωστε, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες και δεν θέλουμε να γίνουμε.

Είναι δε αυτονόητο πως θα υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας, αλλά και θα έχει την πλήρη στήριξή μας, εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Σε κάθε περίπτωση τον περιμένουμε τη Δευτέρα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τον Αρη.

Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο μας, για να στηρίξουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά της, για την κατάκτηση της νίκης σε ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί την απαρχή μίας δύσκολης χρονιάς».

*Πλέον μόνο η εγγυητική απομένει να εξασφαλιστεί για να ολοκληρωθεί πλήρως ο φάκελος του Ιστορικού ενόψει του πρωταθλήματος.

11 σχόλια

  1. Τι ακριβώς θέλει για την εγγυητική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπιτέλους ευχάριστα νέα! αντε να πανε σπιτι τους αυτοι που φερανε τους γαυρους το 2005...γιατι δε λενε οτι εδωσαν τον Σαμαρη στο αφεντικο τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na mas poune oi kyrioi pou brikan ta lefta gia na paroun tis enimerotites...ilithia-eristiki kai sixameri anakoinwsi...kyrioi me tis maskes eiste ligoi-pseytes kai kolotoumpes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμες κοτες,αγαμητοι,τσαμπα μαγκες που τρωνε παντοφλα απο τις γυναικες τους η τις γκομενες τους και κρυβονται κατω απο τα φουστανια της μανας τους.
    Επιτέλους βαλτε τον Πανιώνιο πανω απο ονόματα και οσο φταίνε Τσακίρης Μίχου Κουτλιδης Γλεζάκος Μπεος Βεντουρης Τσολακακης και οσοι εχουν στα χερια τους τις τυχες του Πανιωνιου αλλο τοσο φταίνε οι οργανωμενοι(πανθηρες-Ιωνες) που αφήνετε τον Πανιωνιο στο έλεος του καθε διαχειριστή επενδυτης διευθυνων συμβουλου η προεδρου αλλα κ εμεις οι υπολοιποι φιλαθλοι.
    Τι νομιζετε οτι εσεις δεν εχετε ευθυνες ρε ανωνυμα κοτοπουλα??
    Παντα φταίνε οι αλλοι ρε παιδάκια.
    Δε πατε να κοπανησετε κανενα τοιχο η κανενα περιπτερο ρε κουραδομαγκες?

    Χρήστος Παπαδόπουλος Κατοχος Διαρκείας στην θυρα 4.
    Παλαιο Φαληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xrhstara maga...den peirazei...twra xeroume to diko sou onoma...tha erthoume na gnwristoume apo konta!!!!

      nikos koutroumpes

      Διαγραφή
  5. "Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται πια ο Ανδρέας Σάμαρης! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος μέσος του Πανιωνίου υπέγραψε χθες τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους."
    "Με την υποσημείωση ότι τη φετινή σεζόν θα συνεχίσει στους «κυανέρυθρους» με τη μορφή δανεισμού. Ολυμπιακός και Πανιώνιος είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και περίπου δεκαπέντε ημέρες. Και αυτό που απέμενε ήταν να τα βρει και ο παίκτης με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων». Οπως και τελικά συνέβη. Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στις 350.000 ευρώ. Ο Πανιώνιος, πάντως, «καίγεται» να βρει χρήματα για να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα."
    "Στην αρχική, πάντως, συμφωνία συμπεριλαμβανόταν επίσης πως οι νεαροί παίκτες του Πανιωνίου, Ζυγογιάννης και Σπανός θα συνεχίσουν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, την οποία και θα ενισχύσουν στο Next Gen Series. Ωστόσο, δεν επιβεβαιωνόταν ότι ολοκληρώθηκε.'
    ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ...?? ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ??
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ??? ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ.. ΑΙΣΧΟΣ..
    ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ "ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟ ΤΗΝ ΑΕΚ"..ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ???!?!
    Α ΡΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗ...ΠΕΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΟΥ.. ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΩ...ΕΦΕΡΕΣ ΡΕΚΟΜΠΑ..ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.ΕΔΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΡΕΛΟΚ ...........

      Διαγραφή
    2. 1. ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΕΕΕ?? ΑΣΕ ΡΑΓΙΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ..
      2. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΚΡΑΖΩ ΜΕ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΤΕ...ΑΡΑ ΑΛΛΟΥ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ..

      Διαγραφή
  6. KATHARISE PALI O VAGGELAS EEE;;;;KAI KALA PHRE TON SAMARH...FTOU SAS..META TO PANO SAS EFTAIGE POU ELEGE TO KOKKINO STH FANELA TI TO THELETE RE M.......;;;FTOU SAS KAI PALI..THELETE NA LEGESTE KAI PROSFUGIKH OMADA GAYroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ.ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή