Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα Panionianea... ακτινογραφούν τους παίκτες!

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Άρη και τα Panionianea "ακτινιγραφούν" τους "κυανέρ...




Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Άρη και τα Panionianea "ακτινιγραφούν" τους "κυανέρυθρους" ποδοσφαιριστές:


Γιαννακόπουλος: Ο νεαρός τερματοφύλακας έδειξε καλά στοιχεία αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους παίκτες του Άρη. Πάντως, υπέπεσε σε κάποια λάθη, ειδικά σε κάποια διωξίματα με το πόδι.

 Σπυρόπουλος: Ο 20χρονος δεξιός μπας του Ιστορικού είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδικαι βοήθησε την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Το ντεμπούτο του χαρακτηρίζετε ιδανικό.

 Κουλουχέρης: Καλό ντεμπούτο από τον έμπειρο αμυντικό έδειξε να ταιριάζει με τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Τις περισσότερες μονομαχίες με τους επιθετικούς του Άρη βγήκε κερδισμένος.

 Λαμπρόπουλος:  Μέχρι την στιγμή που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Σπάθα το παιχνίδι για εκείνον έμοιαζε ονειρικό. Σημείωσε το γκολ της νίκης για τον Πανιώνιο, είχε εξαιρετική αμυντική παρουσία και σε γενικές γραμμές το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λιγκ ήταν καλό. Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ήταν πολύ αυστηρή με το... θέατρο του Γιαννιωτά να... παρασύρει την διαιτησία.

 Κούρος: Επίσης εξαιρετικός και ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας, είχε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και βοήθησε και αυτός στην σωστή λειτουργία της ομάδας.

 Ρόβας: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του έμπειρου μέσου με την "κυανέρυθρη" φανέλα. Ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Πολλά πνευμόνια ως το τέλος του παιχνιδιού.


 Γουνδουλάκης: Aρκετά καλό παιχνίδι από τον αρχηγό του Ιστορικού, προσπάθησε να περάσει κάποιες κάθετες πάσες στους επιθετικούς της ομάδας και έκανε και αυτός αρκετά... χιλιόμετρα.

Μενδρινός: Από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος του αγώνα. Κράτησε μπάλα, από τα... πόδια του ξεκίνησαν όλες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, αλλά και το γκολ που πέτυχε ο Λαμπρόπουλος και αν θα μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον... μαέστρο του Πανιωνίου στο ματς με τον Άρη.

 Ντούνης: Η... αποκάλυψη του Ιστορικού στο παιχνίδι. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έκανε άνω-κάτω στο πρώτο ημίχρονο την αριστερή πτέρυγα του Άρη και ήταν ο παίκτης όπου ένιωσε η άμυνα των φιλοξενούμενων. Έδειξε πως θα αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές του Πανιωνίου.

Αραβίδης: Ο Έλληνας επιθετικός είχε μία αρκετά καλή παρουσία στην επανεμφάνιση του με την
"κυανέρυθρη" φανέλα. Κυνήγησε πολλές φάσεις, πήρε φάουλ και προσπάθησε να φανεί απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Καμπάνταης: Αν και λίγες μέρες στο ρόστερ του Ιστορικού,  ο Καμπάνταης :ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκε μέσα στις φάσες. Μάλιστα, λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρε, καθώς δύο φορές έφτασε κοντά στο γκολ. Αν δεν δεχόταν την κόκκινη κάρτα εξαιτίας της "ανοησίας" που έκανε τότε θα μιλούσαμε για μία πολύ καλή και "γεμάτη" εμφάνιση

Ανδράλας: Μπήκε για να βοηθήσει στα αμυντικά χαφ και πρόσφερε αρκετές βοηθείες.

Οκόγιε: Πολύ δραστήριος o Νιγηριανός έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα με το που μπήκε, επιχειρώντας και δύο αξιόλογα σουτ.

Αυλωνίτης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Ελευθερόπουλος: Ντεμπούτο με νίκη  στην προπονητική του καριέρα. Πήρε το ρίσκο να ξεκινήσει την ομάδα με αρκετές αλλαγές  σε σχέση με την περσινή σεζόν (Κούρντι, Σάμαρης, Κολοβός εκτός-Ντούνης, Σπυρόπουλος εντός). Ρίσκο που τελικά όμως του βγήκε...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια