Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπυρόπουλος στα Panionianea: «Δωδέκατος παίκτης ο κόσμος μας»

Στην σημασία που έχει η στήριξη του κόσμου του Ιστορικού  προς την ομάδα, στάθηκε  o Παναγιώτης Σπυρόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στα panio...

Στην σημασία που έχει η στήριξη του κόσμου του Ιστορικού  προς την ομάδα, στάθηκε  o Παναγιώτης Σπυρόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea. 

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο στο ματς με τον Άρη χαρακτήρισε  ως μοναδική εμπειρία την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την φανέλα του στλλόγου ενώ τόνισε πως στόχος είναι να φτάσει ο Πανιώνιος όσο πιο ψηλά μπορεί.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Σπυρόπουλου στα panionianea

-Αρχικά πες μου δύο λόγια για την νίκη επί του Άρη…

«Η ομάδα μου απέδειξε τι μπορεί να κάνει. Τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη, που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη».


-Πως έζησες το πρώτο σου παιχνίδι με τον Πανιώνιο;

«Ήταν μοναδική εμπειρία για εμένα να παίζω σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο. Είμαι χαρούμενος που το ντεμπούτο μου το συνδύασα με νίκη της ομάδας».

-Επόμενη μέρα;

«Από εδώ και πέρα σε κάθε αγώνα θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στόχος μας είναι να πάμε τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά μπορούμε».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου;

«Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι υπέροχος σε κάθε αγωνιστική. Θέλουμε να μας στηρίζει γεμίζοντας το γήπεδο. Είναι ο 12ος παίκτης».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

1 σχόλιο

  1. μπράβο παιχταρά , συνεχίστε με το ίδιο πάθος και εμείς θα σας στηρίζουμε συνέχεια.θα έρθουν και άσχημες στιγμές , δεν κολόνουμε πουθενά όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή