Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

3Χ3... Μην σταματάς Ιστορικέ!

Το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ συνέχισε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, πετυχαίνοντας έτσι το α...

Το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ συνέχισε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, πετυχαίνοντας έτσι το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Και τα τρία τέρματα του αγώνα ήταν αυτογκόλ!

Ο αγώνας:

Η ομάδα του Πανιωνίου ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να δείξει στον αντίπαλο της ποιος θα είναι το… αφεντικό του ματς.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προσπάθησε να απειλήσει από τα πλάγια τον ΟΦΗ και κυρίως από την δεξιά πλευρά, όπου Ντούνης και Σπυρόπουλος βρισκόντουσαν με… κλειστά μάτια.

Μενδρινός, Ντούνης και Κολοβός φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία των φιλοξενούμενων, με τον πρώτο τελικά να είναι αυτός που δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Στο 30’ ο έμπειρος μέσος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σίσιτς προσπάθησε να διώξει, με τον Γουναρίδη να προσπαθεί να μπλοκάρει χωρίς όμως να τα καταφέρνει και έτσι τελικά έγινε το 1-0.

Αυτό το γκολ ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κι’ άλλες ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου.

Κύριοι εκφραστές των γηπεδούχων οι Κολοβός και Μενδρινός.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως πιο ανεβασμένοι, ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο τέρμα.

Σκόρερ; Ο αμυντικός του ΟΦΗ Βάντο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από γύρισμα του Κούρου.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να διατηρούν την κατοχή της μπάλας και τον ΟΦΗ να προσπαθεί να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση.

Τελικά οι Κρητικοί κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τι άλλο; Αυτογκόλ! Ο Σίσιτς έκανε την συρτή σέντρα και ο Κουλουχέρης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Το 2-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς, μέσα σε αποθέωση στη Νέα Σμύρνη!

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας (92’ Αυλωνίτης), Γουνδουλάκης, Μενδρινός (83’ Ανδράλας), Ντούνης, Κολοβός (75’ Οκόγιε), Διαμαντάκος.

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σάμαρης, Καμπάνταης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (59’ Μπανούσης), Κουτσιανικούλης (77’ Καπουράνης), Παπάζογλου, Σόουζα, Ιωαννίδης (77’ Βιτώρος), Βάντο, Σίσιτς.

Θυμηθείτε πατώντας ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα λεπτός προς λεπτό, όπως σας την μετέφερε η ιστοσελίδα scorernews.gr 


Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια