Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρόβας: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα...»

Ο μέσος του Πανιωνίου,  Βασίλης  Ρόβας , μίλησε στο  Goal  για την  πορεία  της ομάδας του στη φετινή  Σούπερ  Λίγκα . «Πίστευα πολύ στις δ...

Ο μέσος του Πανιωνίου, Βασίλης Ρόβας, μίλησε στο Goal για την πορεία της ομάδας του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

«Πίστευα πολύ στις δυνατότητές μας. Ολοι έβλεπαν μία ομάδα που θα κινδυνεύσει, που θα πορευτεί με πιτσιρικάδες, που έχει μεγάλα προβλήματα. Ήξερα ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά με το χέρι στην καρδιά δεν περίμενα ότι θα έρθουν τόσο γρήγορα τα αποτελέσματα.

Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ακόμα πιο ώριμοι, ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Το 90% των παικτών του Πανιώνιου είναι αθλητές με όλη τη σημασία της λέξης. Εχουν εργομετρικά που αντιστοιχούν σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε προηγμένες ευρωπαικές λίγκες. Το καλοκαίρι έλεγα σε όλους ότι θα πάμε πολύ καλά και όλοι με κοιτούσαν στα... μάτια! Οταν είσαι οικογένεια, όταν έχεις πλάνο και δουλεύεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις κάτι μεγάλο», είπε αρχικά.

Κατόπιν, απάντησε στις εξής ερωτήσεις:

- Υπάρχει μυστικό για αυτό το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα;
« Ναι. Η ομαδικότητα και το ίδιο πνεύμα νικητή απ' όλους. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας, που μας λέει συνεχώς ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και για τις μεγάλες προσωπικότητες. Είναι τελειομανής, τον έζησα και ως συμπαίκτης. Έχει πλάνο, δεν το αλλάζει. Μας έχει πει ότι θα έρθουν και οι ήττες και θα τα δούμε όλα ένα-ένα».

- Ποιο είναι το δυνατό σημείο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου;
«Δίνει αξία στον ποδοσφαιριστή του. Τον κάνει προσωπικότητα. Επίσης, είναι δίκαιος. Όποιος αξίζει, παίζει. Αν δεις τους έξι παίκτες του πάγκου με τον ΟΦΗ, ήταν έξι ενδεκαδάτοι με πείρα! Ξέρει τι θέλει από μας και μας μεταδίδει τη σιγουριά του για τη δουλειά που γίνεται».

- Το οικονομικό είναι βραχνάς;
«Δεν υπάρχουν γκρίνιες για αυτό το θέμα. Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι στη διοίκηση κάνουν τα πάντα για να μας βρουν χρήματα. Θα γίνει και αυτό».

- Πιστεύεις ότι οι τρεις νίκες θα σας αποπροσανατολίσουν;
«Όχι. Στόχος μας είναι να παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει. Είμαστε προσγειωμένοι. Σου είπα και πριν, θα έρθει και η ήττα. Μία ήττα φέρνει αναταραχή, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει και να μας βγάλει από το πλάνο μας όταν γίνει αυτό».

- Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου στα δύο ματς που έχετε δώσει στη Ν. Σμύρνη;
«Σίγουρα ο Πανιώνιος έχει περισσότερη δυναμική από αυτό που έχουμε δει ως τώρα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μάς... νιώθει και δεν θέλουμε με τίποτα να ξενερώσουν!»

- Προσωπικά, τι εύχεσαι για φέτος;
«Να είμαι υγιής. Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ με τραυματισμούς. Είμαι χαρούμενος που όλα πάνε καλά και νιώθω ευλογία που παίζω στη Super League. όλοι έτσι πρέπει να νιώθουμε. 

Πιστεύω πολύ σε αυτήν την οµάδα. Οι πιο µικροί ηλικιακά παίκτες δεν φοβούνται, ρισκάρουν, έχουν το ένας εναντίον ενός για... πλάκα. Θέλουµε να σωθούµε γρήγορα και γιατί όχι να πάµε πιο ψηλά. Με τον ΟΦΗ είχε 3.000 κόσµο στο γήπεδο. Με την ΑΕΚ θέλουµε να έρθουν διπλάσιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια