Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με κατεβασμένα χέρια!

Πλήρωσε την κακή του εικόνα ο Ιστορικός και ο Λεβαδειακός πήρε γρήγορα το ματς πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Μέσα σε μόλις 20 λεπτά.  Α...

Πλήρωσε την κακή του εικόνα ο Ιστορικός και ο Λεβαδειακός πήρε γρήγορα το ματς πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Μέσα σε μόλις 20 λεπτά. 
Απίστευτα πράγματα έγινα στο πρώτο μέρος, με τον Πανιώνιο να μην μπαίνει καλά στον αγώνα και δυστυχώς να το πληρώνει αυτό από την ομάδα της Λειβαδιάς, η οποία άνοιξε το σκορ στο 3ο κίολας λεπτό με σουτ του Βασιλείου μετά από σέντρα του Ναπολεόνι. 
Στο 9' ο Βασιλείου έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ από πλάγια μετά από μπαλιά του Κόρμπου. To τρίτο τέρμα ήρθε στο 17'  μετά από σέντρα του Πόι η μπάλα πήγε στον Ζησόπουλο που με το σώμα του έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι, αλλά με δέυτερη προσπάθεια με το σώμα του πάλι έβαλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Ο κακός σε αυτό το ματς Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση...
Συνθέσεις ομάδων
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87' Κουτσόπουλος), Πόι (84' Μίλιεβιτς), Μάρτινς (72' Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι.
Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλοχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33' Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60' Καμπάνταης), Αραβίδης (46' Κολοβός), Διαμαντάκος.
Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια