Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μενδρινός: "Συνεχίζουμε ταπεινά!"

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο σκόρερ του Πανιωνίου, Κώστας Μενδρινός, παρά την  δεύτερη συνεχόμενη νίκη που πέτυχε ο Ιστορικός επί της Βέροιας...


Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο σκόρερ του Πανιωνίου, Κώστας Μενδρινός, παρά την  δεύτερη συνεχόμενη νίκη που πέτυχε ο Ιστορικός επί της Βέροιας.

Ο έμπειρος μέσος μιλώντας στην κάμερα του Nova, αμέσως μετά την λήξη του ματς αρχικά είπε:

"Καταρχήν θα πρέπει να πω ότι δεν πρέπει να πάρουνε  ποτέ τα μυαλά μας αέρα. Ταπεινά συνεχίζουμε την δουλειά όπως κανουμε εδω και 2 μηνες. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.  Καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις φάσεις που δημιουργήσαμε και μετά  καταφέραμε να διατηρήσουμε το σκορ μέχρι την λήξη του ματς", και συνέχισε αναφερόμενος στην πίεση της Βέροιας:

"Η Βέροια όπως ήταν φυσιολογικό ως γηπεδούχος περιμέναμε να μας πιέσει. Δεν κατάφερε να πετύχει  κάποιο γκολ, εμείς καταφέραμε, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το υπέρ μας σκορ και πήραμε αυτή την πολύτιμη νίκη".

Στην συνέχεια, ερωτηθείς για την  νέα φιλοσοφία που έφερε στην ομάδα ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και για το πόσο γρήγορα ήρθαν τα δύο συνεχόμενα "τρίποντα" στην ομάδα:

"Οι προπονητές δεν έχουν τα μαγικά φίλτρα.Ο κ. Ελευθερόπουλος έχει ως μέλημα την σκληρή δουλειά. Αυτό κάνει.Είναι άνθρωπος που κοιτάει πολύ την δουλειά και μέσα από αυτό έρχονται και οι στόχοι. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας και  αυτό έχει περάσει και σε εμάς".

Ο "χρυσός" σκόρερ του Πανιωνίου αναφέρθηκε επίσης και για το τέρμα που πέτυχε:

"Εύχομαι να πετύχω κι άλλα.  Αυτό που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα μου και οι προσωπικές μου φιλοδοξίες έρχονται σε δεύτερη μέρη. Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει νωρίς τους στόχους της.

Tέλος, αφιέρωσε το γκολ του σε τρεις αγαπημένους του ανθρώπους:  "Το γκολ μου θα ήθελα να το αφιερώσω στην μητέρα μου, στον πατέρα μου και στην γυναίκα  μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια