Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήρθε η ώρα για να επιστρέψει ο Σάμαρης!

Διαβάζω ότι ο Ανδρέας Σάμαρης δεν αγωνίζεται φέτος για… τεχνικούς λόγους! Δηλαδή, επειδή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θεωρεί πως δεν τα...


Διαβάζω ότι ο Ανδρέας Σάμαρης δεν αγωνίζεται φέτος για… τεχνικούς λόγους!

Δηλαδή, επειδή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θεωρεί πως δεν ταιριάζει το αγωνιστικό του στυλ με την ομάδα!

Δεν ξέρω αν η αλήθεια είναι αυτή, ή υπάρχει κάποιο άλλο θέμα από πίσω το οποίο δεν έχουμε μάθει, όμως κατά την προσωπική μου άποψη ο Σάμαρης πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου.

Την περασμένη χρονιά ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ιστορικού, προσπαθούσε πολύ σε κάθε αγώνα και έδειχνε να έχει δεθεί ιδιαίτερα με την ομάδα.

Αγωνιστικά θεωρώ πως χάνουμε με την μη χρησιμοποίηση του Σάμαρη. Καλός και ο Φανούρης, αρχηγός και φιλότιμος δεν λέω. Αλλά, δεν νομίζω να προσφέρει αγωνιστικά περισσότερα από τον Σάμαρη στην ομάδα.

Κύριε Ελευθερόπουλε σας εκτιμώ και σας σέβομαι, αλλά μήπως, λέω μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σχετικά με τον Σάμαρη για το καλό της ομάδας;

Ελπίζω πως με την Κούλα ο προπονητής μας θα σκεφτεί σωστά και θα τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Άλλωστε με τους Ρόβα, Μενδρινό και Σάμαρη στα χαφ η ομάδα νομίζω θα είναι πολύ δυνατή, θα έχει περισσότερα τρεξίματα και γενικότερα κατά την γνώμη μου θα είναι πιο ευέλικτη η μεσαία μας γραμμή.

Ο Κυανέρυθρος

11 σχόλια

  1. Συμφωνω... Χάνει η ομαδα χωρις τον Σαμαρη... Ξερει μπαλα, προσπαθει και τρεχει.. Τον χρειαζετε η ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα τον Ροκα μου κανει εντυπωση που δεν χρησιμοποιει και στα φιλικα εβγαζε ματια..σαν αμυντικο χαφ!! Ο Μητσος παντως ξερει και σιγουρα θα κανει το καλυτερο μαζι με Παναγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ta leei o kyanerythros.. as vgei epitelous o fanouris! o samaris xilies fores kalyteros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο φανούρης φέτος είναι πολύ καλός και είναι η σημαία της ομάδας ότι και να λέμε ..
    εμένα πάλι δεν με νοιάζει .. ότι πει ο κοόυτς ...εγώ είμαι για τη κερκίδα!!!
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΚ (ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω συμφωνω πρεπει ο Σαμαρης να μπει στην ομαδα,ειναι πολυ καλος και θα εχουμε καλυτερο κεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά καλύτερα απο όλους ξέρει ο Ελευθερόπουλος...Και εγώ γουστάρω να παίξει Σάμαρης-Ρόκας-Όμο-Σιδεράκης το Σάββατο και να πάει για 4-0 αλλά ας το αφήσουμε επάνω του και βλέπουμε.Εξάλλου ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος και μέχρι στιγμής τα πάει μια χαρά.
    ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ , ΚΟΥΛΑ ΕΚΕΙ , ΕΚΕΙ , ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως τον Σάμαρη δεν τον βάζει γιατί έχει κλείσει απο φέτος στον Ολυμπιακό και θέλει ο Ελευθερόπουλος να χτίσει μια ομάδα με τους παίκτες που έχει και οχι με κάποιους οι οποίοι θα φύγουν; Δεν λέω είναι πολύ καλός παίκτης κι εγώ θέλω να παίξει αλλά μπορεί να είναι αυτό το θέμα για το οποίο δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επειδη δεν παιζει γι αυτο θα φυγει να παει απο τον δεκεμβριο στον ολυμπιακο αλλα τι μας νοιαζει εμας εχουμε μιλοβανοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ..ΟΤΙ Ο ΟΜΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ..Ο ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ ΛΟΓΩ ''ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ'' ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ''ΦΙΑΤ''..ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΕΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΩΣΤΟ!ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει τώρα για τον Όμο δεν μπορούμε να πούμε οτι είναι και άμπαλος γιατί μας είχε ξελασπώσει πολλές φορές στο 90'+ με δικό του γκολ! Ο Σιδεράκης πάλι θα μπεί σε λίγο καιρό μιας και έρχεται στα κιλά που τον ήθελε ο Ελευθερόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή