Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με ΑΓΟΡ ο Ιστορικός!

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε του «οικοδεσπότη» ΑΓΟΡ  με 76-69 στον αγώνα που «άνοιξε» το τουρνουά των Κρητι...

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε του «οικοδεσπότη» ΑΓΟΡ  με 76-69 στον αγώνα που «άνοιξε» το τουρνουά των Κρητικών «Πέτρος Οικονομάκης».

Οι παίκτες του Ρεθύμνου αποδείχθηκαν δύσκολος αντίπαλος για τον Ιστορικό, όμως οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελικά καθώς διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη με 76-69.

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τέσσερις πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Μίλμπουρν να είναι και αυτή τη φορά ο ηγέτης της ομάδας. Ωστόσο, οι Κρητικοί άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους και με τους Μπράουν και Ντούβνιακ κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα στη λήξη του ημιχρόνου.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο ΑΓΟΡ ξέφυγε με πέντε πόντους, όμως οι «κυανέρυθροι» απάντησαν άμεσα και έκτοτε το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Στην τελευταία περίοδο και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα άστοχες όμως ο Πανιώνιος είχε ένα μικρό προβάδισμα που διατήρησε ως το τέλος και έτσι πήρε τη νίκη με 76-69.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 36-34, 54-58, 69-76

Ρέθυμνο (Κουφός):
 Μπράουν 22, Καλλινικίδης, Ουάιτ 7, Αγγελόπουλος 5, Τσαρούχας, Τσόχλας 4, Ντούβνιακ 15, Κάρτερ 4, Λάτοβιτς 9, Πέτγουεϊ 3, Σιζόπουλος.

Πανιώνιος (Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 6, Πέιν 8, Αθηναίου 6, Γκιμπς 17, Μίλμπορν 11, Μπατής 7, Γιάνκοβιτς 6, Καββαδάς 8, Παππάς 3, Ντραγκίσεβιτς 2, Μπούκερ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια