Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ραντεβού διοίκησης με Τσακίρη!

«Αχτίδα φωτός» φαίνεται ότι εμφανίζεται στη «συννεφιασμένη» σχέση μεταξύ του Κωνσταντίνου Τσακίρη και της διοίκησης του Πανιώνιου τους τελευ...


«Αχτίδα φωτός» φαίνεται ότι εμφανίζεται στη «συννεφιασμένη» σχέση μεταξύ του Κωνσταντίνου Τσακίρη και της διοίκησης του Πανιώνιου τους τελευταίους 2-3 μήνες. Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, απ' ό,τι φαίνεται είναι διατεθειμένος να βοηθήσει όσο περνάει από το χέρι του τον "ιστορικό", διότι όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "το αίμα νερό δεν γίνεται".
Μπορεί να... άκουσε πολλά το τελευταίο διάστημα (πολλά εκ των οποίων ήταν, αν μη τι άλλο, άδικα προς το πρόσωπό του), πλην όμως ο Τσακίρης, βλέποντας ότι δημιουργείται κάτι καλό στη Νέα Σμύρνη, θα προσπαθήσει από το δικό του μετερίζι να συμβάλλει ως προς την ομαλοποίηση των σχέσεών του με τη διοίκηση, που είναι η αλήθεια ότι διαταράχθηκαν το τελευταίο διάστημα.
Την προσεχή Δευτέρα είναι πολύ πιθανό ο Κωνσταντίνος Τσακίρης να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Πανιώνιου, ώστε να συζητηθεί το θέμα του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί, με το "Απήλιον" ως γνωστόν, πριν από δύο και πλέον μήνες, να συνιστά τεράστιο σημείο τριβής μεταξύ των δύο πλευρών.
Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του Πανιώνιου έχει ζητήσει πολλάκις τη μείωση του ετήσιου μισθώματος στο "Απήλιον", εξαιτίας της μείωσης των εσόδων του συλλόγου και των τεράστιων οικονομικών του προβλημάτων και όπως όλα δείχνουν ο κ. Τσακίρης σκέφτεται να αφήσει εν λευκώ τη διαχείριση του προπονητικού κέντρου (έσοδα-έξοδα δηλαδή) στους Νεοσμυρνιώτες, με την παράλληλη μείωση του μισθώματος κατά ένα μεγάλο ποσοστό.
Καθίσταται σαφές ότι με αυτήν την κίνηση και αν βεβαίως υπάρξει αίσια έκβαση, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης βάζει... πλάτη κατά το κοινώς λεγόμενο και αποδεικνύει ότι είναι κοντά στη φετινή προσπάθεια και όχι μόνο. Θα απομένει πλέον μία αντίστοιχη... ακολουθία λόγων - πράξεων και από την τωρινή διοίκηση, ώστε οι δύο πλευρές να συμπορευτούν, κάτι άλλωστε που επιθυμούν όλες οι υγιείς δυνάμεις της "κυανέρυθρης" οικογένειας.

Πηγή: Εφημερίδα Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια