Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των Κυανέρυθρων!

Τα Panionianea ακτινογραφούν και… κριτικάρουν την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ιστορικού στο εκτός έδρας ματς με τoν Λεβαδειακό...



Τα Panionianea ακτινογραφούν και… κριτικάρουν την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ιστορικού στο εκτός έδρας ματς με τoν Λεβαδειακό!  

Περιστερίδης: Ο νεαρός πορτιέρο πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση, μετά από αυτή με την Βέροια. Μπορεί να μην χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές στο ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί. Φαίνεται να κερδίζει την… μάχη για την θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Σπυρόπουλος: Πολύ καλή παρουσία από τον νεαρό δεξιό μπακ. Αν και είχε απέναντι του τον πιο επικίνδυνο παίκτη του ΟΦΗ, τον Σίστς, τα πήγε σε γενικές γραμμές καλά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έχει ταιριάξει ιδανικά με τον Ντούνη στην δεξιά πλευρά.

Κούρος: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Κούρο. Πολλές επιθετικές ενέργειες από την αριστερή πλευρά, από την μία μάλιστα ήρθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας μας. Πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις, αλλά και πολλά… πνευμόνια!

Λαμπρόπουλος: Δεύτερο επίσημο παιχνίδι με την ομάδα (σ.σ. το άλλο με τον Άρη) και δεύτερη εξαιρετική εμφάνιση. Σωστός αμυντικά, πρώτος στις μονομαχίες με τους επιθετικούς του ΟΦΗ και γενικότερα αρχοντική παρουσία στο κέντρο της άμυνας.

Κουλουχέρης: Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ιστορικού πρόσθεσε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Με την εμπειρία του δίνει ηρεμία στα μετόπισθεν της ομάδας και είχε πολύ καλή χημεία με τον Λαμπρόπουλο.

Ρόβας: Ο γνωστός φετινός Ρόβας. Πολλά χιλιόμετρα, πολλά μαρκαρίσματα, κερδίζοντας για τον Πανιώνιο την μάχη της μεσαίας γραμμής. Βοήθησε και στον επιθετικό τομέα, μοιράζοντας σωστά την μπάλα. Ο έμπειρος μέσος είναι βαρόμετρο για τον φετινό Πανιώνιο!

Γουνδουλάκης: Ο αρχηγός του Ιστορικού είχε καλή παρουσία, προσπαθώντας με τις σωστές πάσες του να προωθεί το παιχνίδι της ομάδας. Βοήθησε και αμυντικά, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στον Βασίλη Ρόβα.

Μενδρινός: Συνέχισε τις φετινές του εξαιρετικές εμφανίσεις. Πολύ δουλειά και από τον Μενδρινό στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον έμπειρο μέσο να έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο. Είχε καλά στημένα, με τα οποία προκαλούσε αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα.

Ντούνης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό δεξιό εξτρέμ. Δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αριστερή πλευρά της άμυνας του ΟΦΗ, ενώ συνδυάστηκε άψογα και με τον Σπυρόπουλο. Προσπάθησε να πετύχει και κάποιο τέρμα, όμως οι τελικές του προσπάθειες δεν καρποφόρησαν.

Κολοβός: Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Κολοβό, η οποία και συνδυάστηκε από μία πολύ καλή εμφάνιση. Πραγματοποίησε αρκετές επιθετικές ενέργειες από την αριστερή πτέρυγα, ενώ επιχείρησε και κάποια σουτ, τα οποία όμως δεν κατέληξαν σε γκολ. Σε γενικές γραμμές η παρουσία του κρίνεται πολύ καλή.

Διαμαντάκος: Δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να τραβιέται έξω από την περιοχή ώστε να βοηθήσει την ανάπτυξη της ομάδας. Προσπάθησε, έδωσε τις μάχες του, όμως δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Οκόγιε: Πέρασε σαν αλλαγή στο ματς στην θέση του Κολοβού. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος περίμενε περισσότερα από τον μεσοεπιθετικό του Ιστορικού, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει για τα καλά στο πνεύμα του αγώνα. Πάντως, πήρε κάποια φάουλ προς το τέλους του ματς, δίνοντας ανάσες ξεκούρασης στην ομάδα.

Ανδράλας: Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Μενδρινού για να βοηθήσει στο μαρκάρισμα της μεσαίας γραμμής. Ο έμπειρος άσος έδωσε ανάσες στην ομάδα, ενώ κέρδισε και πολλές μονομαχίες.

Αυλωνίτης: Ο αμυντικός του Ιστορικού αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στις καθυστερίσεις του ματς και δεν μπορεί να κριθεί!

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια