Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ηθοποιός Θανάσης Αλφόνσο μιλάει για τον αγαπημένο του Πανιώνιο!

Τον βλέπαμε να δημοσιοποιεί τα κυανέρυθρα αισθήματα του σε τηλεόραση, αλλά και θέατρο στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή. Όπου βρεθεί και όπου ...

Τον βλέπαμε να δημοσιοποιεί τα κυανέρυθρα αισθήματα του σε τηλεόραση, αλλά και θέατρο στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για την μεγάλη του αγάπη, τον Πανιώνιο. Από μικρό παιδί ακολουθεί τον Ιστορικό σε όποιο γήπεδο και αν παίζει.

Σε ποιόν αναφερόμαστε; Μα φυσικά στον γνωστό κωμικό ηθοποιό Θανάση Αλφόνσο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο Πανιώνιος, για την φετινή σεζόν του Ιστορικού, αλλά και για τις κυανέρυθρες στιγμές που έχει ζήσει και του έχουν μείνει... αξέχαστες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θανάση Αλφόνσο στα panionianea:

-Τι σημαίνει για σένα Πανιώνιος;  

Κάποτε νόμιζα ότι Πανιώνιος ήταν ο Γραβάνης, ο Μήτσος Μαυρίκης, ο Εμβολιάδης, ο Νόνι Λίμα, ο Σαραβάκος, ο Πάντιτς, ο Σαπουντζής. Τελικά δεν ήταν αυτός ο Πανιώνιος. Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και Μεγάλη αγάπη όποιοι παίχτες και αν παίζουν, και να θυμούνται πάντα ότι αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά!

-Γνωρίζω ότι παρακολουθείς την ομάδα. Πως βλέπεις φέτος την σεζόν; 

Η σαιζόν φέτος είναι πολύ περίεργη καθώς πολλές ομάδες έχουν αποδυναμωθεί και νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τη νεανική και ελληνική ομάδα του Πανιωνίου να κάνει εκπληκτικά πράγματα αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι. Δεν μου αρέσει καθόλου σαν Πανιώνιος να ακούω δηλώσεις του τύπου, ότι σκοπός μας είναι η παραμονή. Δεν είμαστε ο Πλατανιάς. Είμαστε ο Πανιώνιος και σκοπός μας είναι πάντα η Ευρώπη,

-Το παιχνίδι που είχες παρακολουθήσει από κοντά και σου έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη; 

Παρόλο που σε μικρή ηλικία βρέθηκα στο Καραΐσκάκη σε εκείνον τον τελικό Κυπέλλου του 1979 με την ΑΕΚ (αλησμόνητη τριάρα), το παιχνίδι που ευχαριστήθηκα πιο πολύ ήταν ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟ του 1998 καθώς είχα παρακολουθήσει από κοντά όλη την πορεία της ομάδας και ήμουν μέσα σε ένα από τα 3 πούλμαν που βρέθηκαν στον ημιτελικό της Τούμπας. Εκεί είχα πάρει και τη φανέλα του Τάκη Φύσσα. Φορώντας τη φανέλα του Τάκη στον τελικό δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το μαγικό για την ομαδάρα μας παιχνίδι και φυσικά τη γκολάρα του Ναλιτζή. Πανικός μετά στην πλατεία με το πούλμαν της ομάδας και βουτιές στο συντριβάνι. Μοναδικές στιγμές!

-Βλέπαμε στις σειρές που έπαιζες με τον Σεφερλή, πάντα έκανες ειδική αναφορά στον Πανιώνιο… Αλήθεια επηρέασες τον Σεφερλή να αλλάξει ομάδα; 

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Γαύρος ήταν, είναι και θα είναι...

-Επαγγελματικά τώρα που είσαι; 

Αυτή την εποχή διοργανώνω και παρουσιάζω ο ίδιος Karaoke Party με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και είναι κάτι που το απολαμβάνω κι εγώ πάρα πολύ. Παράλληλα γράφω και ένα θεατρικό έργο που θα ανέβει τον χειμώνα σε Αθηναϊκό Θέατρο.

-Και ένα σχόλιο για την νέα μας σελίδα;

Είναι πολύ καλά οργανωμένη και περιέχει όλες τις πληροφορίες και τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας. Η πληροφόρηση είναι πια μόνο μέσα από το διαδίκτυο και ειδικά για εμάς τους οπαδούς του Πανιωνίου μιας και τα μεγάλα κανάλια ασχολούνται μόνο με τις ομάδες των δικών τους συμφερόντων. Καταλάβατε τι εννοώ... Συνεχίστε λοιπόν το έργο σας έτσι δυνατά και Πανιώνια!!!

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

1 σχόλιο