Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μην ανοίγεστε και πολύ…

Όπως κάθε χρόνο, παραμονές του αγώνα με τον Ιστορικό, στην ομάδα της Αεκ διάφοροι παράγοντες και παίκτες προσπαθούν να… ανεβάσουν τους τ...


Όπως κάθε χρόνο, παραμονές του αγώνα με τον Ιστορικό, στην ομάδα της Αεκ διάφοροι παράγοντες και παίκτες προσπαθούν να… ανεβάσουν τους τόνους!

Την φετινή σεζόν ήταν η σειρά του Θωμά Μάυρου. Ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου και νυν παράγοντας της Αεκ μίλησε στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το Σάββατο με τον Πανιώνιο υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Κανένα άλλο… Μόνο η νίκη».

Στις προηγούμενες αναμετρήσεις της Αεκ δεν είδαμε κανέναν άνθρωπο της εν λόγω ομάδας να βγαίνει και να λέει τόσο κατηγορηματικά ότι μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη! Και φυσικά, όπως πάντα, εντελώς… τυχαία τα όσα είπε ο Μαύρος στους παίκτες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας!

Εντάξει είναι γνωστό πως εσείς εκεί στα Σπάτα «καίγεστε» για να νικήσετε τον Ιστορικό, όμως καλό είναι να μην ανοίγεστε και πολύ, γιατί ξέρετε τις δυνατότητες της ομάδας σας και όπως και να το κάνουμε παίζεται με έναν αντίπαλο που έχει ήδη συγκεντρώσει εννιά βαθμούς, σε αντίθεση με εσάς που έχετε πάρει με κόπους και… ιδρώτα μόλις έναν!

Ο Κυανέρυθρος

6 σχόλια

  1. να εχουμε κ εμεις ομως το νου μας!! νομιζω οτι θα μας εχουν στειμενους, κ αυτο γιατι οντος τα χανουμια πεζουν το τελευτεο τουσ χαρτι, που θα παρουν μετα βαθμους? το νου μας να εχουμε ολοι γιατι 170ευρο.........μπορει να ξαναβρεθουν!!! και ο νοων νοιτω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψευτοπρόσφυγες σιχαμένοι ... μόνο αυτό απαιτώ φέτος απο την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ, να νικήσει αυτούς τους σιχαμένους.
    με το μαύρο τον αρχηπροδότη.
    ναι έχουμε κόμπλεξ απέναντί σας ρε , σας μισούμε όσο τίποτα ...
    ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

    θα γίνει δυνατό ματς και πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος , φοβάμαι το διαιτητή όπως σε κάθε ματς με το ΠΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα θα παίξουν 70-30 υπέρ της κούλας.Το θέμα είναι να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας (εντός κι εκτός γηπέδου).Οι παίκτες μας σε σχέση με αυτούς της κούλας είναι πολύ καλύτεροι και πολύ πιο έμπειροι.Απλά γαμήστε τους ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη σταματάς να τους νικάς,είναι η ντροπή της προσφυγιάς...δεν έχουμε εμείς κόμπλεξ εκείνοι έχουν μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και οι δύο έχουμε κόμπλεξ με τον αντίπαλο .. εμείς δικαιολογημένα ... θέλεις τις αφίσες τροχανά για το όταν πέσαμε στη Β εθνική, θέλεις τις ανακοινώσεις τις ερασιτεχνικής "κάθε πανιώνιος μείον ένας αεκτσής" κτλ
    γαμώ τα 3 σιχαμένα σωματεία του κατεστημένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή