Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σόου» Ντούνη – Επανεμφάνιση Μιλοβάνοβιτς, Όμο

Φιλικό ξεμούδιασμα περιλάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Ιστορικού, οι οποίοι αντιμετώπισαν την ομάδα Νέων. Οι παίκτες ...


Φιλικό ξεμούδιασμα περιλάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Ιστορικού, οι οποίοι αντιμετώπισαν την ομάδα Νέων.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επιβλήθηκαν με 6-0 των Νέων, με τον προπονητή των κυανέρυθρων να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες είχε στην διάθεση του.

Την παράσταση έκλεψε ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, (9', 15', 17')  ενώ είχε και ένα δοκάρι. και από ένα οι Σάμαρης (41'), Οκόγιε (49'), Βλάχος (80').

Πάντως το ευχάριστο από το εν λόγω φιλικό δεν ήταν η έκταση του σκορ, αλλά η επανεμφάνιση των Μιλοβάνοβιτς και Όμο.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν πως σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν εκ νέου την ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος μέσος είχε υποστεί θλάση στο φιλικό προετοιμασίας με τον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Νιγηριανό άσο, είχε τεθεί ως γνωστών εκτός ομάδας από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στην περίοδο της προετοιμασίας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα άλλαξαν και σύντομα θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.


Οι συνθέσεις των ομάδων: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Βλάχος, Κοντοχρήστος, Κούρντι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Ομο, Μπούζας, Μιλοβάνοβιτς, Σμυρλής, Αραβίδης, Οκόγιε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20: Πολίτης, Ζυγογιάννης, Ρουσσάκης, Κωτσαλάς, Πολίμος, Γκίνης, Αρώνης, Γκέζος, Πρέντι, Μπότης, Σπανός.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Πηνιώτης, Γκούμας, Κίτσος, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Πίττας, Λαγός, Λουλάι, Ρόπας, Τζουλιάνο, Μέξης, Κοξαράκης, Αλντο.


3 σχόλια

  1. pali ektos siderakis kai rokas?? ti egine pali???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ela nte exoume tin politeleia na tous afinoume ektos apostolis?ta apotelesmata einai thaymasia eos tora,alla as ta broyn pextes kai proponitis gia na synexisei i omada enomeni kai sta dyskola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oloi mazi gia to kalo tou Istorikou!!! Mporoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή