Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκουρτόπουλος: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και δεν έχουμε κάποιο παράπονο»

Παρά τον τραυματισμό του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, η προετοιμασία του Πανιωνίου συνεχίζεται όπως ακριβώς θα ήθελε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και γ...

Παρά τον τραυματισμό του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, η προετοιμασία του Πανιωνίου συνεχίζεται όπως ακριβώς θα ήθελε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και για αυτό εμφανίστηκε ευχαριστημένος μιλώντας για το τουρνουά του Ρεθύμνου.

Ο Πανιώνιος μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα Πάτρας και τον «οικοδεσπότη» ΑΓΟΡ θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Ρεθύμνου, «Πέτρος Οικονομάκης» και ο κόουτς των «κυανέρυθρων» τόνισε πως αυτά τα παιχνίδια θα κάνουν καλό στην ομάδα του, από την οποία μέχρι στιγμής είναι πολύ ευχαριστημένος.

Μιλώντας λοιπόν, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΓΟΡ για το τουρνουά του Ρεθύμνου, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε αρχικά: «Ερχόμαστε στο Ρέθυμνο με μεγάλη χαρά και για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ, του Πέτρου Οικονομάκη, που έφυγε πρόωρα και άδοξα από τη ζωή. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που διοργανώνει και φέτος αυτό το τουρνουά και κρατάει ζωντανή τη μνήμη του».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΑΓΟΡ και Απόλλωνα Πατρών, τόνισε: «Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά, που θα μας βοηθήσει στην προετοιμασία μας και θα μας κάνει ακόμα πιο έτοιμους λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».

Ενώ κλείνοντας μιλώντας για την εξέλιξη της προετοιμασίας του Πανιωνίου, σχολίασε: «Η προετοιμασία πηγαίνει αρκετά καλά και δεν έχουνε κάποιο παράπονο. Το μόνο πρόβλημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Γιάνκοβιτς. Γενικότερα, δουλεύουμε καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει στα φιλικά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια