Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανώμαλη προσγείωση που μπορεί να βγει σε καλό!

Ο Πανιώνιος γνώρισε βαριά ήττα στη Λειβαδιά & μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες! Μέχρι το 17ο λεπτό είχε δεχτεί 3 τέρματα συνέπεια τ...


Ο Πανιώνιος γνώρισε βαριά ήττα στη Λειβαδιά & μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες! Μέχρι το 17ο λεπτό είχε δεχτεί 3 τέρματα συνέπεια της χαλαρότητας με την οποία μπήκε στο μάτς. Όμως και τον υπόλοιπο αγώνα η απόδοσή του δεν είχε καμία σχέση με αυτή των προηγούμενων αναμετρήσεων. Ήταν πολύ απλά κακή!

Όμως, έστω & αν το αποτέλεσμα ήταν βαρύ, η ήττα δε θα πρέπει ν’ απογοητεύσει αλλά να παραδειγματίσει ώστε ν’ αποφευχθούν μελλοντικά τα λάθη που σημειώθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Λάθη που εστιάζονται κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί ότι αμυντικά λάθη, επιπολαιότητες κλπ παρατηρήθηκαν και στους προηγούμενους αγώνες, τα οποία όμως δε στοίχισαν.

Η φετινή ομάδα είναι νεανική και υπάρχουν σοβαροί λόγοι που να δικαιολογούν την έλλειψη συγκέντρωσης, την επιπολαιότητα & την ενδεχόμενη ασταθή απόδοση που θα εμφανίζει η ομάδα. Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές δεν λείπει μόνο η εμπειρία, αλλά ακόμη βρίσκονται υπό διαμόρφωση ως αθλητές αλλά και εν γένει ως προσωπικότητες. Ταλέντο διαθέτουν, τουλάχιστον οι περισσότεροι απ’ αυτούς, όμως χρειάζεται να μην επαναπαυτούν στο ταλέντο τους. Η σκληρή δουλειά με σκοπό τη συνεχή βελτίωσή τους σ’ όλα τα επίπεδα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά τους.

Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, πρωτίστως οι νεότεροι, χρειάζονται στήριξη & εμπιστοσύνη από το τεχνικό επιτελείο & τη διοίκηση της ομάδας. Επίσης αμέριστη συμπαράσταση από τους φιλάθλους.

Κοντολογίς η ήττα την περασμένη Κυριακή από το Λεβαδειακό & ο τρόπος με τον οποίο σημειώθηκε, μπορεί ν’ αποδειχθεί διδακτική! Αρκεί να προβληματίσει & όχι ν’ απογοητεύσει! Ο Πανιώνιος στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Αεκ μπορεί & πρέπει να επανέλθει στις επιτυχίες. Οι φετινές αδυναμίες της Αεκ δε θα πρέπει να δημιουργήσουν την αυταπάτη της εύκολης επικράτησης. Ο αγώνας είναι δύσκολος & η νίκη θα έρθει μόνο μέσα από επίπονη προσπάθεια!

Άρθρο του αναγνώστη μας, Πάνου Κατσούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια