Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ: Από την αρχή για τη νίκη

Η ομάδα πρέπει και θα επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι με την Αεκ. Θεωρώ πως η ομάδα μας απλά έκανε ένα διάλειμμα ...


Η ομάδα πρέπει και θα επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι με την Αεκ.

Θεωρώ πως η ομάδα μας απλά έκανε ένα διάλειμμα από τις καλές της εμφανίσεις στο ματς με τον Λεβαδειακό και με την Αεκ θα δείξει ξανά το πραγματικό της πρόσωπο.

Γνώμη μου, ότι ο Ελευθερόπουλος δεν πρέπει να φοβηθεί τον αγώνα, ξεκινώντας ένα σχήμα επιθετικό το οποίο θα μπει από την αρχή με στόχο τη νίκη. Νομίζω πως η τριάδα Κολοβός, Ντούνης και Καμπάνταης μπροστά θα ήταν πολύ καλή, με ταχύτητα και επιθετικά δυνατή προς την εστία των αντιπάλων.

Επίσης, θα ήθελα να δω στην μεσαία γραμμή τους Ρόβα, Μενδρινό και Σάμαρη ή Ρόκκα. Αν και γνωρίζω πως για τον τελευταίο τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αγωνιστεί.

Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Παίκτες όπως ο Ρόκκας, ο Σάμαρης, ο Όμο και ο Σιδεράκης είναι δυνατόν να βρίσκονται εκτός ομάδας; Έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές σε εξέδρα και πάγκο;

Νομίζω πως ο προπονητής μας πρέπει να σκεφτεί ξανά κάποια πράγματα για τους συγκεκριμένους παίκτες, γιατί είναι το μόνο σίγουρο πως αργά ή γρήγορα θα φανεί η απουσία τους και θα χρειαστούν όλοι στην φετινή δύσκολη σεζόν.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σελίδα Πανιώνια Νέα που μας δίνει την δυνατότητα να γράψουμε και εμείς την γνώμη μας δημόσια. Και νομίζω πως μία τέτοια σελίδα χρειαζόταν ο κόσμος του Πανιωνίου.

Άρθρο του αναγνώστη μας Νίκου από τον Άγιο Δημήτριο 

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.
 

1 σχόλιο