Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ελευθερόπουλος: "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου"

Υπερήφανος για τα... μωρά του δηλώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός του Ιστορικού έκανε λόγο αρχικά για μία αγχωτική νίκη...

Υπερήφανος για τα... μωρά του δηλώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο νεαρός τεχνικός του Ιστορικού έκανε λόγο αρχικά για μία αγχωτική νίκη επί της ΑΕΚ: "Ήταν μία πάρα πολύ αγχωτική νίκη. Δεν αποδώσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, κάτι φυσιολογικό μετά το άσχημο αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Είναι μία νέα ομάδα. Μόνο δύο παίκτες είναι από πέρυσι. Τα παιδιά γίνονται άντρες από τέτοια παιχνίδια. Δεν αλλάζει το πλάνο μας".

Τέλος,  τόνισε ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες τους: Είμαι περήφανος για τους παίκτες και θα βελτιωνόμαστε. Περίμενα λίγο καλύτερη απόδοση. Το ότι κερδίσαμε χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση, δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας» τόνισε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών μετά το 1-0 επί της ΑΕΚ.

2 σχόλια

  1. Αξίζει να πούμε ένα ευχαριστώ σ'αυτόν τον άνθρωπο για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα.Ελπίζω να συνεχίσει με το ίδιο μοτίβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως πρεπει να περιμενουμε για το ευχαριστω γιατι με την μοναδικη ομαδα που παιξαμε φαγαμε 3 στο 17 τα υπολοιπα ηταν καφενεια,ισως χρειαζετε λιγο υπομονη για να βγουν σιγουρα συμπερασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή