Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά – μικρά από το Πανιώνιος-Ηλυσιακός!

Τα panionianea βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης και σας μεταφέρουν διάφορα παρασκήνια και ειδησούλες από την φιλική νίκη του Ιστορικού ...


Τα panionianea βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης και σας μεταφέρουν διάφορα παρασκήνια και ειδησούλες από την φιλική νίκη του Ιστορικού επί του Ηλυσιακού!

·       *Περίπου 700 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν το παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την νέα ομάδα του μπασκετικού Πανιωνίου.

·      * Ενθουσιασμό προκάλεσε στον κόσμο του Ιστορικού η εξαιρετική εμφάνιση, αλλά πολύ περισσότερο το πάθος και ο τσαμπουκάς που έδειξε στο παιχνίδι του ο Νίκος Παππάς!

·    *  Ζεστό χειροκρότημα δέχτηκε και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος με την εμφάνιση του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αποζημίωσε τον κόσμο της ομάδας με κάποιες εντυπωσιακές του ενέργειες.

·      *  Μουρμούρα προκάλεσαν στην εξέδρα κάποια… φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών…

·        * Η ζέστη ήταν κάτι παραπάνω από έντονη στο κλειστό, κάνοντας… δύσκολη την ζωή παικτών και φιλάθλων!

·       * Μπόγρης και Παππάς  ήταν αχώριστοι στην προθέρμανση της ομάδας πριν την έναρξη του ματς, πιστοποιώντας τόσο πόσο καλοί φίλοι είναι!

Μία μικροπαρεξήγηση δημιουργήθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο ανάμεσα στον Καββαδά και παίκτη του Ηλυσιακού, όμως οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στην μέση και τελείωσαν το.. σκηνικό πριν καλά-καλά ξεκινήσει!

·        *Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος ζούσε δυνατά το παιχνίδι. Ο βοηθός Νίκος Οικονόμου ήταν αυτός που συνεχώς προσπαθούσε να ανεβάζει ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας.

panionianea

Δεν υπάρχουν σχόλια