Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών!

 Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ και τα Panionianea "ακτινιγραφούν" τους "κυανέρυθρους"...


 Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ και τα Panionianea "ακτινιγραφούν" τους "κυανέρυθρους" ποδοσφαιριστές:

Περιστερίδης: Καλή παρουσία από τον νεαρό πορτιέρο του Ιστοιρικού. Αν και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, όποτε χρειάστηκε να δώσει το παρών το έκανε με επιτυχία.

 Σπυρόπουλος: Από τους διακριθέντες του Ιστορικού. Ο νεαρός δεξιός μπακ ήταν πολύ καλός τόσο στα αμυντικά, όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Βοήθησε σημαντικά την ομάδα.

 Κουλουχέρης: Ο έμπειρος αμυντικός του Πανιωνίου επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Ήταν σταθερός στις τοποθετήσεις του και έβγαινε πρώτος στις φάσεις.

 Λαμπρόπουλος: Πολύ καλή παρουσία από τον έτερο κεντρικό αμυντικό του Ιστορικού.
Άψογη συνεργασία με τον Κουλουχέρη και πολύ καλός στις αμυντικές του αποφάσεις..

Κούρος: Ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου στάθηκε εξαιρετικά στις αμυντικές του ευθύνες.
Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά, ωστόσο πραγματοποίησε κάποιες επικίνδυνες, κούρσες-σέντρες από την πλευρά του.

 Ρόβας: Ότι και να πούμε για τον φετινό Ρόβα είναι λίγο! Σε ένα ακόμη παιχνίδι το "μηχανάκι"¨του Ιστορικού στη μεσαία γραμμή... κατάπιε πολλά χιλιομετρα, ενώ ήταν σωστός και στις μεταβιβάσεις τους. Όπως έχουμε ξανααναφέρει ο Ρόβας είναι το... βαρόμετρο του φετινού Πανιωνίου.

Γουνδουλάκης: Από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του αρχηγού του Ιστορικού. Είχε καλή παρουσία, με αρκετή δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Προσπάθησε με τις πάσες του να... ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Μενδρινός: Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο. Καλό κράτημα της μπάλας,  σωστές μεταβιβάσεις του και γενικότερα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι από τον Κώστα Μενδρινό.

  Αραβίδης:Ήταν... σκυλί. Ο Αραβίδης τα έδωσε κυριολεκτικά όλα στο παιχνίδι, κερδίζοντας αρκετά φάουλ απο τους αντιπάλους του. Επιθετικά μπορεί να μην απείλησε ιδιαίτερα, ωστόσο ήταν η ψυχή της ομάδας.

Κολοβός: Ήταν αρκετά δραστήριος, ταλαιπώρησε τον... δύσμοιρο Αρκούδα που τον μάρκαρε και σε γενικές γραμμές ήταν από τους παίκτες του Ιστορικού που προκαλούσαν κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Προσπάθησε να βρει και δίχτυα, όμως τελικά οι προσπάθειες του δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Καμπάνταης:Mόνο και μόνο που πέτυχε το  νικητήριο γκολ είναι αρκετό να χαρακτηριστεί το πρόσωπο του αγώνα. Πρώτο φετινό τέρμα του έμπειρου επιθετικού με τα "κυανέρυθρα" και αναμένουμε ανάλογη συνέχεια.

Mιλοβάνοβιτς: Όσο αγωνίστηκε έδειξε καλή εικόνα και φαίνεται πως την φετινή σεζόν θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον πιστεύει.

Ανδράλας: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει... ανάσες στη μεσαία γραμμή. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και όσο αγωνίστηκε τα πήγε μια χαρά.

Αυλωνίτη: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

1 σχόλιο

  1. Sorry αλλά Μιλοβάνοβιτς δε βλέπεται ,Κούρος και Σπυρόπουλος αρκετά καλοί , αλλά πεσμένοι σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια , Αραβίδης μέτριος και Καμπάνταης ο μονόφθαλμος που βασιλεύει ανάμεσα στους τυφλούς επιθετικούς που έχουμε.

    Μπορεί να πηγαίνουμε καλά , αλλά ας τα βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά και προσγειωμένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή