Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Την έστειλε στον... πάτο η Πανιωνάρα!

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.  Τα... μ...

Στις νίκες επέστρεψε ο Ιστορικός επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

 Τα... μωρά του Ελευθερόπουλου, πραγματοποιώντας ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι πήραν την νίκη που ήθελαν και μάλιστα χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Με αυτή την ήττα της η ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την νίκη της Κέρκυρας, οι "κιτρινόμαυροι" έμειναν μόνοι τους στον... πάτο του βαθμολογικού πίνακα!

Tην... σκότωσε ο πρώην!

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου ο Πανιώνιος ήταν αυτός που βρήκε τα... πατήματα του.

Από την άλλη , η ΑΕΚ προσπαθούσε να πάρει πρωτοβουλίες και μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν το έκανε με τόσο ορθόδοξο τρόπο.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, έχοντας στο πλευρό τους και την στήριξη του κόσμου, με το πέρασμα του χρόνου ανέβασαν ρυθμούς.

Στο 16' μάλιστα  ο Καμπάνταης έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ιστορικό, ξεσηκώνοντας τον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό παρών (περίπου 5.000).

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, ήταν στον αποψινό αγώνα και ο "δήμιος" της!

Μετά απο αυτό το γκολ ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε το... πάνω χέρι καθ'όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας τον έλεγχο του ματς και την κατοχή της μπάλας.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κυριαρχούταν  από πολλά νεύρα,  με αποτέλεσμα να μην έχουν καθαρό μυαλό για να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία και να  φτάσουν στην ισοφάριση.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο, έστειλε τους "κυανέρυθρους" στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ τους.

Μπορούσε κι άλλα!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ από την "αντίπερα όχθη" δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή και έτσι τα νεύρα και τα... φάουλ ήταν αυτά που... έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Από την άλλη, οι "κυανέρυθροι" παίζοντας καλύτερα έφτασαν πολύ κοντά και στο δεύτερο γκολ.

Μάλιστα, στο 71' καλό σουτ του Κολοβού έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Αραμπατζής με εξαιρετική απόκρουση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Δεν ήταν όμως η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ο Πανιώνιος.

Σε μια τελευταία προσπάθεια μήπως και αλλάξει κάτι, ο Βλάχος πέρασε ως τρίτη αλλαγή για την Ένωση τον Τσίτα αντί του Ρίκκα αλλά όσο κι αν προσπαθούσαν οι Κιτρινόμαυροι, φάση δεν έκαναν τίποτα!

Αντιθέτως, στα τελευταία λεπτά έμειναν και με 10 παίκτες από την αποβολή του Φούντα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 87', με τον Πανιώνιο να κρατά το υπέρ του σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (59’ Μιλοβάνοβιτς), Αραβίδης, Κολοβός, Καμπάνταης

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Κοντοές, Μπουγαΐδης (46’ Φούντας), Κουτρουμπής, Αρκούδας, Γιάγκο, Ρίκκα (68’ Τσίτας), Κουρέλλας (46’ Γκερέιρο), Γροντής, Κατίδης, Φουρτάδο


Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

2 σχόλια