Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γευμάτισαν στον Πανιώνιο

Την... ευκαιρία να γευματίσουν όλοι μαζί την Τετάρτη (5/9) το μεσημέρι είχαν οι  ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και το τεχνικό επιτελείο του σ...


Την... ευκαιρία να γευματίσουν όλοι μαζί την Τετάρτη (5/9) το μεσημέρι είχαν οι  ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, καθώς οι "κυανέρυθροι" είχαν διπλή προπόνηση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, καθώς οι νίκες με Άρη και Βέροια μόνο θετική.... ενέργεια έχουν φέρει στον Ιστορικό.

Πλέον, άπαντες στο "στρατόπεδο" του Πανιωνίου έχουν στρέψει το... ενδιαφέρον του στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ, όπου θα επιδιώξουν να κάνουν το "τρία στα τρία".

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλο για την εν λόγω αναμέτρηση θα μπορεί να υπολογίζει ως γνωστόν και στους Καμπάνταη και Λαμπρόπουλο,  αφού οι δύο παίκτες εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Τέλος, σήμερα (6/9) στις 5.30 μ.μ. στο φιλικό με την ομάδα Νέων ο "Ελέ" θα δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει του αγώνα με τους Κρητικούς, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Σιδεράκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια