Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσιάζει τις φανέλες η ΠΑΕ!

Τις φανέλες της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα παρουσιάσει η κυανέρυθρη ΠΑΕ την προσεχή Πέμπτη (6/9) στις 15:30 στο Μουσείο της ομάδας. Οι...

Τις φανέλες της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα παρουσιάσει η κυανέρυθρη ΠΑΕ την προσεχή Πέμπτη (6/9) στις 15:30 στο Μουσείο της ομάδας.


Οι νέες εμφανίσεις, οι οποίες αρέσουν στον κόσμο του Ιστορικού, θα παρουσιαστούν από την διοίκηση του συλλόγου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (6/9). Μάλιστα για πρώτη φορά θα δούμε και την τρίτη σε σειρά εμφάνιση της ομάδας, η οποία ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί.


Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι οι προπονητές, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, καθώς και παίκτες της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση: 


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως την Πέμπτη στις 15:30 στο Μουσείο της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων της περιόδου 2012-13. Ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία, εκτός από την "κυανέρυθρη" και την "χρυσή" εμφάνιση, να δει για πρώτη φορά και την τρίτη εμφάνιση της νέας περιόδου, η οποία και αποτελεί έκπληξη».


Θα ακολουθήσει στις 17:30 φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια