Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα Panionianea... ακτινογραφούν τους παίκτες!

Ο Πανιώνιος πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Βέροιας και τα Panionianea "ακτινιγρ...


Ο Πανιώνιος πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Βέροιας και τα Panionianea "ακτινιγραφούν" τους "κυανέρυθρους" ποδοσφαιριστές:

Περιστερίδης: Ο νεαρός τερματοφύλακας στην πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα έδειξε πως έχει όλα τα στοιχεία για να καθιερωθεί στην ομάδα. Ψύχραιμος, σωστός στις επεμβάσεις του και ωριμότητα εκεί που χρειαζόταν, ήταν κάποια από τα στοιχεία που είχε, βοηθώντας τον Ιστορικό να φτάσει στη νίκη.

Σπυρόπουλος: Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον ταλαντούχο δεξιό μπακ. Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, συνεχίζοντας να δικαιώνει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την επιλογή του να τον ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα!

Κούρος: Από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας είχε πολύ καλή παρουσία, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στάθηκε άτυχος όμως, καθώς στο 74’ αποχώρησε από την αναμέτρηση με πρόβλημα τραυματισμού.

Κουλουχέρης: Συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, μετά από το ματς με τον Άρη. Η εμπειρία του βοηθάει την αμυντική γραμμή της ομάδας και δείχνει πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης στην καρδιά της άμυνας. Σωστές τοποθετήσεις και πρώτος στις μονομαχίες με τους επιθετικούς της Βέροιας.

Ανδράλας:  Καλή εμφάνιση και από τον έμπειρο άσο. Τα πήγε περίφημα στο πλάι του Κουλουχέρη και στάθηκε πολύ καλά στο κέντρο της άμυνας, παρά το γεγονός πως η φυσική του θέση είναι στα αμυντικά χαφ.

Ρόβας: Το μηχανάκι της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Πολλά χιλιόμετρα σε ένα ακόμη μας από τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο φετινό πρωτάθλημα!

Μενδρινός: Μόνο και μόνο που πέτυχε το γκολ της νίκης, μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πρόσωπο του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Μενδρινό, σωστό κράτημα της μπάλας και εξαιρετικό τελείωμα στην φάση του γκολ.

Γουνδουλάκης: Προσπάθησε ο αρχηγός, αλλά δεν μπόρεσε να έχει ανάλογη εμφάνιση με αυτή της πρεμιέρας. Δεν μπόρεσε να περάσει πολλές κάθετες μπαλιές στους επιθετικούς, ωστόσο έδωσε τις μάχες του στο κέντρο.

Οκόγιε: Μέχρι την φάση του γκολ ήταν ο αρνητικός «κρίκος» της ομάδας. Στο 50’ όμως έδωσε την ασιστ της νίκης στον Μενδρινό και έτσι έσβησε την γενικότερη μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Αραβίδης: Ο γνωστός μαχητικός Αραβίδης. Πολύ δουλειά από τον Έλληνα μεσοειθετικό, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες, κέρδισε φάουλ και γενικότερα πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Διαμαντάκος: Δεν τροφοδοτήθηκε πολύ ο νεαρός φορ, όμως έδειξε ότι αν βρει έστω και λίγο χώρο μπορεί να κάνει τη ζημιά. Έτρεξε, κυνήγησε τις φάσεις και ήταν αρκετά δραστήριος.

Aυλωνίτης: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει αμυντικά και τα κατάφερε. Ο νεαρός αμυντικός είχε καλή παρουσία για όσα λεπτά αγωνίστηκε δείχνοντας πως αποτελεί μία ακόμη καλή λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ντούνης: Η απόκαλυψη του παιχνιδιού με τον Άρη πέρασε στο ματς με τη Βέροια ως αλλαγή, όμως στο σύντομο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα.
Κούρντι: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά καθώς πέρασε στη θέση του τραυματία Κούρου. Βοήθησε και αυτός στα τελευταία λεπτά του αγώνα να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο