Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Βασίλης Καββαδάς αποκλειστικά στα panionianea

Ο Βασίλης Καββαδάς παρέμεινε και φέτoς… κάτοικος Νέας Σμύρνης και μίλησε αποκλειστικά στα panionianea για τον φετινό μπασκετικό Πανιώνι...


Ο Βασίλης Καββαδάς παρέμεινε και φέτoς… κάτοικος Νέας Σμύρνης και μίλησε αποκλειστικά στα panionianea για τον φετινό μπασκετικό Πανιώνιο!

Ο νεαρός σέντερ του Ιστορικού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο ματς  Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Α1  με τον ΚΑΟΔ, αλλά και στα συναισθήματα του που τελικά έμεινε στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Καββαδά στα panionianea:

-Βασίλη ένα σχόλιο για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας;

«Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας πραγματοποιήθηκε. Δουλέψαμε όλοι μας πολύ. Πλέον μένουν δύο φιλικά και έπειτα το μυαλό μας θα είναι στα επίσημα ματς».

-Πρώτο επίσημο ματς, αυτό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟ…

«Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ».

-Ποιος είναι ο στόχος του Ιστορικού τη φετινή σεζόν;

«Στόχος της ομάδας να πετύχουμε κάτι αξιόλογο, ανάλογο με την περασμένη σεζόν. Μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε όσα θέλουμε».

-Και τη νέα σεζόν στα «κυανέρυθρα». Ποια τα συναισθήματα σου;

«Έμεινα στον Πανιώνιο και τα συναισθήματα μου για την ομάδα είναι ίδια με αυτά των προηγούμενων δύο χρόνων. Δεν έχει αλλάξει κάτι…»

-Ένα μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου…

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας και στις χαρές, αλλά πολύ περισσότερο στις λύπες. Με την βοήθεια των φιλάθλων του Πανιωνίου έχουμε άλλη αυτοπεποίθηση…».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια