Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το Eurosport στη Νέα Σμύρνη

Παράλληλα με την προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας της Α1 με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα ο Πανιώνιος μπαίνει και σε ρυθμούς... EuroCup καθ...


Παράλληλα με την προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας της Α1 με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα ο Πανιώνιος μπαίνει και σε ρυθμούς... EuroCup καθώς το απόγευμα της Πέμπτης συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Eurosport θα βρεθεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για να κάνει αφιέρωμα στην ομάδα.

Το ευρωπαϊκής εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο με τρεις απεσταλμένους του θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου προκειμένου να μαζέψει υλικό για εκτενές αφιέρωμα στους κυανέρυθρους ενόψει της έναρξης του EuroCup στις αρχές Νοεμβρίου.

Το Eurosport που μεταδίδει από το 2002 τους αγώνες της διοργάνωσης και πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ευρωλίγκα για τρία ακόμη χρόνια θα πάρει πλάνα από την προπόνηση και θα πάρει συνεντεύξεις από τον προπονητή της ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλο, τον αρχηγό Μάριο Μπατή, τον διεθνή σέντερ Βασίλη Καββαδά και τον Αμερικανό σέντερ Κρις Μπούκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια