Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Άλωσε" την Καβάλα και... 3Χ3

To "τρία στα τρία" έκανε ο Πανιώνιος στην Καβάλα, ο οποίος επικράτησε 84-87 και συνεχίζει με αυτή την νίκη την  εξαιρετική πορεί...

To "τρία στα τρία" έκανε ο Πανιώνιος στην Καβάλα, ο οποίος επικράτησε 84-87 και συνεχίζει με αυτή την νίκη την  εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.


Στα του αγώνα, από το ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το 7ο λεπτό οι δύο ομάδες  είχαν ξεκινήσει το ίδιο καλά.
Ωστόσο στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου δεκαλέπτου ο Πανιώνιος σίγησε επιθετικά και μένοντας χωρίς πόντο, η Καβάλα βρήκε την ευκαιρία να τρέξει ένα σερί 11-0 και να προηγηθεί με 22-20 στο 9’ ενώ το κλείσιμο του δεκαλέπτου την βρήκε να προηγείται με 22-12.

Ο Ιστορικός στην δεύτερη περίοδο μείωσε στους 4, η Καβάλα όμως την ίδια ώρα όντας διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και του σκορ φτάνοντας μάλιστα και στο +13 με το 43-30 στο 19’ ενώ τα ημίχρονο έκλεισε με το 43-32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως αν και ο Πανιώνιος αν ήταν στο +10 στα μισά της τρίτης περιόδου,  μπήκε αποφασισμένος να κάνει την ανατροπή και τα κατάφερε εξαιρετικά, με τον εντυπωσιακό Παππά και τον  Μίλμπουρν να τρέξει ένα σερί 10-0 και να φτάσει στην ισοφάριση με το 52-52 ενώ με ισοπαλία και το 63-63 ολοκληρώθηκε και το τριαντάλεπτο και ο αγώνας είχε πάρει «φωτιά».

Πλέον, το θρίλερ συνεχίστηκε στην τελευταία περίοδο, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» είχαν μια μικρή διαφορά με το σκορ να είναι στο 72-77 στο τελευταίο τετράλεπτο. Η Καβάλα δεν τα παράτησε και απάντησε άμεσα. Μάλιστα με τους Κρστέβσκι, Μίτροβιτς και Κόλεμαν πέρασε και πάλι μπροστά με το 79-77 στο 38’. Τελικά, το θρίλερ συνεχίστηκε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο με τον εξαιρετικό Νίκο Παππά να γράφει τη νίκη του Πανιωνίου με το 87-84.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 43-32, 63-63, 84-87

Καβάλα (Χουγκάζ): Στεφανίδης 10, Γκαγκαλούδης 23, Γκράντι 5, Πάνος 8, Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος, Στυλιανού , Πιεβάλιτσα , Βελισσαρίου, Μίτροβιτς 10, Κρστέβσκι 8, Κόλεμαν 15, Σιμεόν 5.

Πανιώνιος(Σκουρτόπουλος): Παππάς 32, Μπατής 3, Αθηναίου, Μίλμπουρν 20, Καββαδάς , Πέιν, Μπούκερ 4, Γκιμπς 9, Αθανασούλας 3, Γιάνκοβιτς 10, Μπόγρης 6.

3 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια αξίζουν & στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου που πραγματοποίησε την 3η του συνεχή νίκη & τη 2η εκτός έδρας! Τελικά ο Παππάς αποδεικνύεται ότι πέραν όλων των άλλων είναι και δεινός σκόρερ! Πολύ καλή μεταγραφή. Αλλά & ο υπ’ ατμόν Γκίμπς κάθε φορά τα δέκα ποντάκια τα βάζει! Η λογική λέει ότι η συνέχεια θαναι καλύτερη τόσο για αυτόν όσο & για την ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΙΛΑΙΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή