Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στην... τέταρτη περίοδο!

Μένοντας απο δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 82-61 στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο επίσημο αγώνα του γ...


Μένοντας απο δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με82-61 στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο επίσημο αγώνα του για φέτος και έτσι δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ελαφρώς καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο πρώτο τετράλεπτο με 7-3 όμως ο Πανιώνιος με ένα σερί 5-0 πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα. Κάποια προβλήματα στην άμυνα αλλά και στα ριμπάουντ των γηπεδούχων επέτρεψαν στους «κυανέρυθρους» να μείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το 8ο λεπτό γιατί στη συνέχεια χάρη σε δύο συνεχόμενα τρίποντα του Ματσιούλις ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με το 22-14 ενώ το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 22-16.

Μπαίνοντας στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός, «ανεβάζοντας» στροφές στην άμυνα έφτασε και στο +9 με το 29-20 στο οποίο οι δύο ομάδες κόλλησαν για ένα τρίλεπτο και ξεκόλλησαν με τον Μπράμο να πηγαίνει τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο ενώ με έμμεσο τρίποντο του Τσαρτσαρή «άγγιξε» το +14(34-20). Όμως, ο Πανιώνιος δεν παραδόθηκε και απαντώντας με ένα σερί 8-0 «μάζεψε» τη διαφορά με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με το 36-28 για τους γηπεδούχους.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Πανιώνιος μείωσε και στους 4 όμως η αντεπίθεση του δεν είχε συνέχεια καθώς πολύ γρήγορα οι «πράσινοι» «ανέβασαν»  τη διαφορά στο +12 με το 51-39 στο 27ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα αλλά εξαιτίας κάποιων λαθών, οι «κυανέρυθροι» βρήκαν την ευκαιρία και «μάζεψαν» και πάλι τη διαφορά, η οποία στη λήξη του τριαντάλεπτου ήταν στους 8 με το 56-48.

Στην τελευταία περίοδο, με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και με τους Μπράμο και Γιαννόπουλο να «πυροβολούν» από την περιφέρεια και τον Ματσιούλις να συνεισφέρει σημαντικά, ο Παναθηναϊκός μεγάλωσε τη διαφορά στο +18(71-53) στα μισά του δεκαλέπτου και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι καθώς ο Πανιώνιος έχοντας πρόβλημα στην επίθεση έδειχνε κουρασμένος για την ανατροπή. Τρία λεπτά πριν τη λήξη η διαφορά πήγε και στο +24  O Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη, με τον Πανιώνιο να στρέφει το ενδιαφέρον του πλέον στο πρωτάθλημα. . 

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 36-28, 56-48, 82-61

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Διαμαντίδης 9, Ξανθόπουλος, Πάνκο 9, Ούκιτς 12, Μπράμος 10, Σχορτσιανίτης 14, Τσαρτσαρής 5, Ματσιούλις 12, Σκορδίλης 2, Γιαννόπουλος 7, Άρμστρονγκ, Χαραλαμπόπουλος 2.

Πανιώνιος (Σκουρτόπουλος): Παππάς 4, Γιάνκοβιτς 10, Καββαδάς 9, Μίλμπορν 11, Πέιν 11, Γκιμπς 6, Αθηναίου 4, Μπατής 4, Μπόγρης 2, Τολιόπουλος.


Πηγή: scorernews.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια