Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτή η ομάδα αποκτά χαρακτήρα

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης... Μία εβδομάδα πριν και μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα είχαμε γράψει ότι οι τρεις βαθμοί που τόσο άδ...

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης...

Μία εβδομάδα πριν και μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα είχαμε γράψει ότι οι τρεις βαθμοί που τόσο άδικα χάθηκαν θα έρθουν στην Κομοτηνή. Δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά αυτή η ομάδα μας δικαιώνει.

Η νουβέλ βαγκ του Πανιωνίου ήρθε για να μείνει. Τα παιδιά του Δημήτρη Ελευθερόπουλου τρελαίνουν κόσμο και βάζουν όλες τις Κασσάνδρες στο καβούκι τους.

Ο Ιστορικός σημείωσε μία σπουδαία νίκη, μία νίκη που την άξιζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, και αν ήταν πιο προσεκτικός τότε θα μπορούσε να είχε καθαρίσει από νωρίς και να μην χρειαζόταν να φτάσει μέχρι τα τελευταία λεπτά και να μας αγχώσει όλους μας.

Σήμερα, η ομάδα μπήκε αποφασισμένη να πάρει αυτό που τόσο άδικα στερήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική κι έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή. Ο Κολοβός-μαζί με τον Αραβίδη οι κορυφαίοι της ομάδας-άφησε τον Πανθρακικό με 10 παίκτες ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη για να πάρει στη συνέχεια σκυτάλη ο Αραβίδης.

Ο Αραβίδαρος ήταν απλά διαστημικός. Παρότι η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς σέντερ φορ (Καμπάνταης τραυματίας, Διαμαντάκος πάγκο) ο Αραβίδαρος όχι μόνο δεν άφησε να φανεί το όποιο κενό θα μπορούσε να δημιουργηθεί και με τα δύο τέρματα που σημείωσε μας έστειλε στα ουράνια και τον Ιστορικό μόνο δεύτερο με όλες τις ομάδες εκτός του Ολυμπιακού να βλέπουν την πλάτη του!

Η ομάδα του «Ελέ» συνεχίζει το έργο της ακάθεκτη, πλέον τα παιδιά δείχνουν αγώνα με αγώνα να αποκτούν χαρακτήρα και πλέον ο στόχος που είναι από το ξεκίνημα της περιόδου η παραμονή θα έρθει άνετα μάλιστα. Τα παιδιά αυτά έχουν μεγαλώσει και η δεύτερη θέση είναι η καλύτερη επιβράβευση για αυτούς.

* Πόσο ηδονίζομαι βλέποντας την βαθμολογία με την ομάδα δεύτερη και την αεΚΟΥΛΑ τελευταία.

* Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να δίνουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι.

* Με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο θα είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά αυτά που μας κάνουν υπερήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια