Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά-μικρά από το Πανιώνιος-Περιστέρι!

Ρεπορτάζ: Αγγελική Κουρεμένου Τα panionianea . gr βρέθηκαν στο κλειστό της  Αρτάκης για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με το Περιστέρι ...

Ρεπορτάζ: Αγγελική Κουρεμένου

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στο κλειστό της  Αρτάκης για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με το Περιστέρι και σας παραθέτουν ρεπορτάζ από την εξέδρα του γηπέδου, αλλά και εντός… παρκέ!

*Στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου Μπόγρη βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία βρέθηκε στις εξέδρες του Κλειστού!

*Στο Κλειστό βρέθηκε  επίσης και ο Χρήστος Χολίδης, γνωστός…μπασκετόφιλος, ο οποίος άφησε στο «σπίτι» την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού, παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Ιστορικού με το Περιστέρι.

*Η ατμόσφαιρα ήταν... καυτή, καθώς οι «Πάνθηρες» για ακόμη μια φορά δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για τον Ιστορικό.

*Στο πλευρό των συμπαικτών του βρέθηκε και ο τραυματίας Καββαδάς για να παρακολουθήσει το ματς.

*Έντονο ήταν το γυναικείο φύλο στις εξέδρες, τραβώντας πάνω του τα αντρικά βλέμματα.

*Στο πλευρό του συζύγου της και βοηθού του Θανάση Σκουρτόπουλου, Νίκο Οικονόμου, βρέθηκε και η όμορφη παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη.

*Ιδιαίτερα… κεφάτοι εμφανίστηκαν οι Μπόγρης, Γιάνκοβιτς, Παππάς και Αθηναίου, οι οποίοι πήραν από το... χέρι την ομάδα και την οδήγησαν στη νίκη.

*Τον είχαν για... διώξιμο επειδή δεν είχε βρει τα... πατήματα του στα φιλικά της ομάδας. Στα δύο παιχνίδια όμως του πρωταθλήματος, ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Ο λόγος για τον Αμερικανό, Γίμπς, ο οποίος με την καλή του εικόνα, απαντάει στους βιαστικούς επικριτές του.

*Στο τέλος της αναμέτρησης σύσσωμη η ομάδα του Ιστορικού χειροκρότησε τους οπαδούς ευχαριστώντας τους, όπου για ακόμη μια φορά βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια