Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να υπάρξει ενημέρωση...

Διαβάζω δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι συζητήσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος με εκπροσώπους του fund που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον σύλλογο...

Διαβάζω δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι συζητήσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος με εκπροσώπους του fund που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον σύλλογο όχι μόνο βρίσκονται σε ισχύ, αλλά έχουν κορυφωθεί.

Προσωπικά δεν γνωρίζω αν ισχύει το εν λόγω θέμα και θέλω να μάθω επίσημα από την διοίκηση του Ιστορικού αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους ή όχι!

Νομίζω πως ο κόσμος κουράστηκε να ακούει για… υποψήφιους επενδυτές από κάθε γωνιά του πλανήτη και θέλει να μάθει από την ίδια την ΠΑΕ τι υφίσταται τελικά.

Καλό είναι κύριοι της ΠΑΕ να βγείτε και να μιλήσετε στον κόσμο. Να πείτε αν υπάρχουν όντως συζητήσεις με κάποιο fund, όπως γίνεται λόγος, και γενικότερα να πληροφορήσετε τους φίλους του Πανιωνίου για το τι μέλλει γενέσθαι με το οικονομικό και όχι μόνο κομμάτι στην ομάδα.

Ποτέ δεν είναι αργά. Περιμένουμε ενημέρωση!

Ο Κυανέρυθρος

16 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΠΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να υπαρξει ενημερωση! Ο Πανιωνιος ανηνει σε ολους μας πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο στοιχημα πατε οτι οι αυστριακοι επενδυτες θα ζητησουν να παραμεινει η ιδια διοικηση ,οπως καταλαβαινετε ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερα να γίνουν μεθοδικές κινήσεις και να καταλήξουν κάπου και να το μάθουμε μετά, παρά να ακούμε για ακόμα ένα σήριαλ και να μην καταλήξει πουθενά. Η μη δημοσιότητα, μέχρι κάποιο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, δεν είναι απαραίτητα κακή. Εκείνο που προέχει είναι να βγει θετικό αποτέλεσμα κι ας το μάθουμε μια και καλή μόλις βγει, ή αν δε βγει να ενημερωθούμε ότι έγινε αυτό κι αυτό και δυστυχώς δεν κατέληξε πουθενά. Να θυμίσω τι έγινε στις προηγούμενες περιπτώσεις; Να παραπέμψω στο τι γίνεται στην ΑΕΚ που Βιντιάδη και Χάρρις ακούνε και Βιντιάδη και Χάρρις δε βλέπουνε πλέον; Ας περιμένουμε και θα μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egw pistevw oti prepei na yparksei enimerwsh... mia geniki syneleysh epivalete.. na mathoume ti ginete me ola ta themata ston panionio... o panionios einai o erasitexnis ayth th stigmh, ara olos o kosmos ths omadas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν υπάρχει επίσημη σοβαρή πρόταση, τότε συγκαλείται ΓΣ και φέρεται η πρόταση προς ψήφιση ενώιόν της. Για ποιό λόγο να γίνει ΓΣ αν δεν υπα΄ρχει κάτι χειροπιαστό; Επαναλ΄αμβάνω, προτιμώ αυτή τη μεθοδικότητα παρά μεθοδεύσεις τύπου ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην φοβάστε ρε παιδιά. Αν υπάρξει κάτι θετικό θα μας το ανακοινώσουν. Όπως και τον Γενάρη θα μάθουμε κι επίσημα ότι ο Σάμαρης παίζει τόσους μήνες δανεικός από τον γαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. enhmerwsh twra.. symfwnw apolyta.. an einai na to pame opos tou samarh, tote dn tha mathoume tpt pote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/koryfwnontai-oi-diapragmateuseis-me-toys-ependytes.1974148.html Υπομονή αδέφλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οντως πρεπει να υπαρχει ενημερωση ποιοι ειναι αυτοι οι τυποι...και κατι αλλο...στην θεσσαλονικη ξερει κανεις τα παιδια που ηταν στον συνδεσμο?πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους?βοηθηστε οσοι μπορειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σήμο και σε μένα απευθύνεσαι αλλά φίλε σε site blog κτλ δεν δίνονται στοιχεία , να έρθεις σε επαφή με το κεντρικό club και θα σε ενημερώσουν για ονόματα κτλ και σαφώς όχι απο το τηλ αλλά με τη παρουσία σου...έχουν γίνει πολλά βλέπεις και πρέπει να προφυλαχτούμε
    έλα σε ματς Αθήνα και όλα θα τα βρούμε ή σε κανένα πάνω βόρεια Ελλάδα
    panthers club salonica
    get wild stay alive!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στο ματσάκι με κέρκυρα θα είναι παιδιά απο βόρεια Ελλάδα, αν είσαι και εσύ δες το πανό ποιος το βάζει και θα μιλήσουμε αμέσως...στη θύρα3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλαρακι απο θεσσαλονικη εισαι?ρε μαγκα εχω ερθει σε ματς στην αθηνα(οχι ομως στους οργανωμενους)ρωτησα ενα παιδια που φοραγε μπλουζα συνδεσμιτικη και μου ειπε δωσε μου τον αριθμο σου και θα κανονισω εγω...του τον εδωσα μου εδωσε και αυτος τον δικο του τον πηρα μια φορα μ ειπε οτι θα κανονισει αλλα δεν με ξαναπηρε(πριν 1 μηνα εγινε αυτο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι λιγο δυσκολο να ερθω σε ματς γιατι μενω θεσσαλονικη και την αθηνα δεν την ξερω καλα....τελος παντων θα προσπαθησω να ερθω σε καποιο ματς...το πανο απο βορεια ελλαδα ποιο ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2 είναι τα πανό αλλά του παλιού συνδέσμου είναι ένα που γράφει panthers salonica και έχει το λευκό πύργο.
    φίλε δεν μπορώ να γράψω εδώ τηλ κτλ
    ναι απο πάνω είμαι, γκαρντάσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. α ναι αυτο το πανο panthers salonica το θυμαμαι...ειχαμε συνδεσμο και εκλεισε...κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή