Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σάμαρης: «Χαρούμενος που βοηθάω και εγώ»

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά και για την επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων μίλησε ο Ανδρέ...

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά και για την επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός μέσος στην κάμερα της Νοva:

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Έχουμε δουλέψει πολύ και αυτή την βδομάδα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι μία σφιχτή ομάδα. Θέλει υπομονή το παιχνίδι. Έχει έμπειρους παίκτες. Θα είναι μία σφιχτή αναμέτρηση, όμως είμαι αισιόδοξος πως θα βγούμε νικητές».

Για την επιστροφή του Μάντζιου ση Νέα Σμύρνη: «Ο κ.Μάντζιος πρόσφερε πέρυσι στην ομάδα. Ήρθε πέρυσι έξη μήνες και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Θα έρθει όμως σαν προπονητής της Κέρκυρας. Δεν θα σκεφτεί κάτι άλλο».

Για την συμμετοχή του στα Γιάννινα: «Έχουμε δουλέψει με τους προπονητές σε κάποια κομμάτια που είχα αδυναμίες και τώρα που μπήκα στην ομάδα είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω και εγώ. Νιώθω βελτιωμένος φέτος σε πολλά πράγματα. Έχω και άλλα να πάρω από τους προπονητές της ομάδας. Ήταν ιδιαίτερο ματς στα Γιάννενα, αφού έπαιξα μετά από έξι παιχνίδια της ομάδας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου και από το γεγονός πως κερδίσαμε και βοήθησα και εγώ».

Για το αν σκέφτονται στην ομάδα κάτι παραπάνω από την παραμονή: «Σκεφτόμαστε ακόμα τον στόχο της παραμονής. Αν συνεχίσουμε ανάλογα θα το σκεφτούμε στη συνέχεια».

Για το μήνυμα του στον κόσμο: «Θα δει την προσπάθεια που θέλει, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κερδίσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια